İstanbul'da Feci Kaza! Halk Otobüsü Devrildi: 6 Yaralı

TAKİP ET

İstanbul Avcılar istikameti D-100 Karayolunda yer alan Haramidere kavşağında özel halk otobüsü devrildiği ve yaşanan kaza sonucunda 2'si ağır 6 kişinin yaralandığı öğrenildi.

İstanbul Avcılar istikameti D-100 Karayolunda yer alan Haramidere kavşağında özel halk otobüsü devrildiği ve yaşanan kaza sonucunda 2’si ağır 6 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Olay, akşam saat 19.00 sıralarında Avcılar istikameti D-100 Karayolu Haramidere kavşağında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, bir özel halk otobüsünün şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda yoldan çıktığı ve devrildiği öğrenildi. Vatandaşlar kazayı görerek itfaiye ve polis ekiplerine haber verirken olay yerine gelen ekipler müdahalede bulundu.

2’Sİ AĞIR 6 YARALI

Yaşanan feci kaza sonucunda otobüste bulunan 2’si ağır 6 kişinin yaralandığı ve yaralıların olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye sevk edildiği öğrenildi. Yaralılardan 2’sinin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlatırken olay yerine gelen ekipler devrilen halk otobüsünü kaldırmak için çalışma başlattı. Aracın kaldırıldığı sıralarda trafik kilit hale gelirken yolda uzun araç kuyrukları oluştuğu görüldü. Bazı vatandaşların tıkanan yol ve kaldırılan araç çalışmasını kalabalık oluşturarak izlemesi de dikkat çekti.

 

İstanbul Halk otbüsü Avcılar Haramidere 6 yaralı Kaza Halk otobüsü devrildi