İstanbul'da Denizden Çıkarılan Cesetlerin Ardı Arkası Kesilmiyor! 10 Günde 4 Ceset Çıktı

TAKİP ET

İstanbul'da son 10 günde denizden çıkan cesetler herkesi korkuttu. Gelen bilgilere göre son 10 günde İstanbul'un çeşitli noktalarında denizde kimliği belirlenemeyen 4 ceset çıkartıldı. İşte detaylar..

İstanbul’da son 10 günde denizden çıkan cesetler herkesi korkuttu. Gelen bilgilere göre son 10 günde İstanbul’un çeşitli noktalarında denizde kimliği belirlenemeyen 4 ceset çıkartıldı. İşte detaylar..

İstanbul’da son 10 günde art arda bulunan cesetler herkesi şaşırtıyor. 10 gün içerisinde 2’si Boğaz, ikisi Haliç olmak üzere kimliği henüz belirlenemeyen 4 ceset çıkarıldı. Gelen bilgilere göre denizden çıkarılan cesetler araştırılması için adli tıpa gönderildi. Denizdeki ilk ceset 10 Haziran tarihinde Eyüp sahilinde bulundu. Sahile yürüyüş yapmak için gidenler denizin üstüne çıkmış hareketsiz şekilde yatan birini görünce hemen polise haber verdi ve durum belli oldu. Olay yerine intikal eden polis ekipleri denizin üstünde hareketsiz şekilde yatan kişiyi çıkararak cesedin 40 yaşlarında bir erkek olduğunu fakat üzerinden kimlik çıkmadığını belirledi. Bu olayın üzerinden sadece 3 gün geçtikten sonra ise 14 Haziran tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Haliç’te temizlik yaptığı sırada denizde hareketsiz yatan birini gördü. Olay deniz polisine bildirildi ve olay yerine gelen deniz polisi cansız yatan kişiyi teknesine alarak Balat iskelesine çıkardı. Denizden çıkarılan cesedin 20 yaşlarında olan bir erkeğe ait olduğu ve yaklaşık bir haftadır denizde olduğu belirlendi. Denizde bulunan bu gencin de üzerinden kimlik çıkmadı.

18 YAŞINDAKİ GENCİN CANSIZ BEDENİ DENİZDEN ÇIKTI

Bir diğer olayda 15 Haziran Perşembe günü Samatya sahilinde yaşandı. Yine sahilde yürüyüş yapmakta olanların fark ettiği ceset denizin üzerinde duruyordu. Olay yerine gelen deniz polisi 25 ila 30 yaşlarında olduğu tahmin edilen erkek cesedini denizden çıkardı. Öte yandan Karaköy sahilinde de bir ceset şoku yaşandı. Beyoğlu Karaköy sahilinde vapurda yolculuk etmekte olan vatandaşlar denizde gördükleri cesetle büyük bir şok yaşadı. Durumun deniz polisine bildirilmesinin ardından olay yerine gelen polis ekipleri inceleme başlattı. Denizden çıkarılan şahsın üstünden 18 yaşındaki Ahmet Bitkin ismine ait bir kimlik çıktı. Son 10 gün içinde bulunan tam 4 ceset incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. 

 

istanbul ceset denizden çıkarılan cesetler 10 günde 4 ceset