İstanbul'da Dehşet! Okul Önünde Öğrencilerin Üstüne Pompalı Tüfekle Ateş Açıldı: 1 Ölü 2 Yaralı

TAKİP ET

İstanbul Pendik'te yer alan bir lisenin önüne kimliği henüz belirlenemeyen bir şahsın gelerek öğrencilerin üstüne ateş açmaya başladığı öğrenildi. Gözü dönmüş saldırganın 3 öğrenciyi pompalı tüfekle yaralamasının ardından intihar etmeye kalkıştığı bilgisi alındı.

İstanbul Pendik’te yer alan bir lisenin önüne kimliği henüz belirlenemeyen bir şahsın gelerek öğrencilerin üstüne ateş açmaya başladığı öğrenildi. Gözü dönmüş saldırganın 3 öğrenciyi pompalı tüfekle yaralamasının ardından intihar etmeye kalkıştığı bilgisi alındı.

Olay, İstanbul Pendik’te yer alan Pendik İstanbul Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünde yaşandı. Pompalı tüfekle okul önüne gelen bir şahsın 3 öğrenciyi vurarak yaralamasının ardından bileklerini keserek intihar etmek istediği öğrenildi. 

1 ÖĞRENCİ ÖLDÜ, 2 ÖĞRENCİ YARALANDI

Yaşanan saldırı sonucunda pompalı tüfekle vurulan 3 öğrenciden 1’inin hayatını kaybettiği öğrenilirken 2 öğrencinin yaralı şekilde hastaneye kaldırıldığı bilgisi alındı. Kimliği henüz belirlenemeyen saldırganın dehşet anlarının ardından okulun içine girerek bileklerini kestiği ve intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri ve sağlık ekipleri intikal etti. Gözü dönmüş saldırgan yaralı şekilde hastaneye kaldırıldı.

SALDIRIYI KISKANÇLIK YÜZÜNDEN Mİ GERÖEKLEŞTİRDİ

Olayın ardından alınan ilk bilgilerde, şahsın saldırıyı kıskançlık sebebiyle gerçekleştirmiş olabileceği iddia edildi. Polis ekiplerinin olayla ilgili incelemesi devam ederken saldırganın okuldan bir öğrenci değil okul dışından bir şahıs olduğu ve bileklerini keserek intihar etmek isteyen şahsın sağlık durumunun iyi olduğu bilgisi verildi.

 

istanbul pendik saldırı tüfek öğrenci 1 ölü 2 yaralı okul önünde