İstanbul'da Dehşet! Azeri İş Adamı Ofisinde İnfaz Edildi

TAKİP ET

Azeri iş adamı İtimat İsmailov'un İstanbul Florya'da bulunan ofisinde silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti. Olayın ardından saldırıyı gerçekleştirdiği belirtilen Gözel Damirov'un yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldığı öğrenildi.

Azeri iş adamı İtimat İsmailov’un İstanbul Florya’da bulunan ofisinde silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti. Olayın ardından saldırıyı gerçekleştirdiği belirtilen Gözel Damirov’un yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldığı öğrenildi. 

Olay, İstanbul Florya’da meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Florya’da ofisi bulunan Azeri iş adamı İtimat İsmailov’un başından 2 ve kalbinden 1 mermi ile yaralandığı bunun ardından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği belirtildi.

CİNAYETİN SEBEBİ ALACAK VERECEK MESELESİ

Yaşanan olay sonrasında, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube, Asayiş Şube ve Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği geniş kapsamlı çalışma sonrasında iş adamı İtimat İsmailov ve saldırgan arasında alacak verecek meselesi bulunduğu ortaya çıktı. Azerbaycan eski Adalet Partisi Uluslararası sorumluluğu yaptığı belirtilen Azeri iş adamı İsmailov ve arasında alacak verecek davası olduğu belirlenen saldırgan Gözel Damirov’un Florya’daki ofiste buluştuğu belirtildi.

KALBİNDEN VE BAŞINDAN VURULARAK HAYATINI KAYBETTİ

Ofiste ikili arasında çıkan tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi sonucunda Damirov’un İsmailov’u başından ve kalbinden vurarak ağır yaraladığı aktarıldı. Saldırgan Damirov olayın ardından kaçarken iş adamı İsmailov’un ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği belirtildi. Polis ekipleri saldırıyı gerçekleştirdikten sonra kaçan Damirov’u yakalamak için İstanbul genelinde geniş çaplı operasyon başlattı.

 

Son dakika İstanbul Florya Azeri iş adamı saldırı cinayet