İstanbul'da Dehşet! Aracı ile Takip Ettiği Kadının Kaza Yapmasına Neden Oldu

TAKİP ET

İstanbul Şişli'de aracı ile kovaladığı kadının otomobile çarpan bir sürücü kadının kaza yapmasına neden oldu. Kazanın ardından Öfkeli adam kadının sürükleyerek götürmeye çalışırken çevredeki vatandaşlar müdahale etti.

Şişli'de bu sabah saatlerinde meydana gelen olay 19 Mayıs Mahallesi Aytekin Kotil Caddesinde yaşandı. Yol boyunca Levent B. yönetimindeki otomobil,  kimliği bilinmeyen bir kadının aracını takip etti. Sürücü bir süre sonra kadının aracına çarpma ya başlarken Otomobili durdurmaya çalıştı. Kadın bu sırada paniğe kapılarak direksiyon hâkimiyetini kaybetti ve bir apartmanın girişinde bulunan doğalgaz kutusuna çarptı. Araç apartman ve kaldırım arasındaki boşlukta askıda kalırken araçtan inen kadının yanındaki şahıs araçtan inerek kaçmaya başladı.

Kadının aracına çarparak kaza yapmasına neden olan Öfkeli adam ise kaçan kişiyi kovalasa da yakalayamadı. Daha sonra olay yerine Geri Gelen Öfkeli adam bu defa kadına yöneldi. Kadın korkudan bir işyerine sarılırken adam kolundan tutarak sürüklemeye başladı. Çevrede bulunan vatandaşların yoğun çabası sonucu kurtarılan kadın bir işyerinin sığındı. Sokak ortasında güpegündüz Şişli'de Yaşanan bu dehşet güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Vatandaşların ihbarı üzerine kazanın ardından olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Ayrıca doğalgaz kutusunun kazada zarar görmesi nedeniyle bölgeye doğalgaz ekipleri ve itfaiye ekipleri çağrıldı. Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken adamı ve kadını ifadelerini almak için karakola götürüldü. Araçlar ise çekici yardımı ile otoparka kaldırıldı. Olay sırasında Orada bulunan bir vatandaş, “Arkadan birbirlerine girmişlerdi. Hızlı bir şekilde vura vura geldiler birbirlerine. Buraya gelmiş, daha sonra binaya girmiş” dedi.

 

son dakika istanbul şişli dehşet son dakika haber