İstanbul'da Dehşet Anları! Kuyumcuya Kurye Gibi Soyguna Geldi, Silahla Herkese Ateş Açtı

TAKİP ET

İstanbul Kağıthane'de bulunan bir Kuyumcu'ya motosikletli kurye gibi gelerek işyeri sahibini bıçakladıktan sonra vatandaşları Ateş açan Soyguncu kaçtı. Dehşet anları güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

İstanbul Kağıthane Ortabayır Mahallesi Talatpaşa Caddesi üzerinde bugün saat 11 sularında meydana gelen olayda alınan bilgiye göre motosikletli kurye gibi kuyumcunun önüne gelen silahlı şahıs hiçbir şey olmamış gibi içeriye girdi. Vallahi içeride kuyumcuya silah doğrultan sonra köpekleri kapattırdı. Daha sonra bir miktar altında çantaya dolduran zanlı direnen Akın’ı bıçakla birkaç yerinden yaraladı. Kepengi açtırdıktan sonra kaçmaya başlayan zanlıyı çevrede bulunan esnaf fark etti. Bu sırada Soyguncu kaçmak istedi Fakat vatandaş peşinden koşarak onu yakalamaya çalıştı. Soyguncunun silahla ateş açmasının Ardından Yaralı kuyumcuda o haliyle dışarıya çıktı. Daha sonra diğer esnafta soyguncunun peşinden koşarak kıskıvrak yakaladı. Bütün bu yaşananlar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

KURYE GİBİ GİRDİ VATANDAŞLARA ATEŞ AÇTI

Güvenlik kamerası kayıtlarında motosikletle gelen Soyguncu aracı Park ettikten sonra çantasıyla ve başındaki kaslı rahat bir şekilde kuyumcuya giriyor. Kısa süre sonra işyerinin kepenklerini kapattı rahat Soyguncu soygun yapıyor. Yarım saat kadar içeride kalan Soyguncu daha sonra kepengi açtırıp işyerinden kaçıyor. Kuyumcunun yaralı halde bağırması sonucu çevrede bulunan Esnaf, durumu fark ederek soyguncunun kaçmasına engel oluyor. Bu sırada Soyguncu silahını çıkararak vatandaşları ateş ediyor. Vatandaşlar kaçan soyguncunun peşinden koşarken bir esnafta silahını çıkartıyor.

istanbul kağıthane kuyumcu soygunu son dakika son dakika haberi