İstanbul'da Dehşet Anları! Genç Kız Eline Bıçağı Alarak…

TAKİP ET

İstanbul Sarıyer'de bulunan Keçiburnu sahilinde bir genç kız eline aldığı bıçakla korku saçtı. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen genç önce elindeki bıçakla intihara kalkışırken daha sonrada denize atlayacağını söyledi.

İstanbul Sarıyer’de bulunan Keçiburnu sahilinde bir genç kız eline aldığı bıçakla korku saçtı. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen genç önce elindeki bıçakla intihara kalkışırken daha sonrada denize atlayacağını söyledi. 

Olay, İstanbul Sarıyer’de bulunan Keçiburnu sahilinde meydana geldi. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir genç kız eline aldığı bıçakla önce intihar girişiminde bulundu. Bıçağı kendine dayayan ve kendini öldüreceğini söyleyen genç kız çevredekilere korku dolu anlar yaşattı. 

VATANDAŞLAR POLİSE HABER VERDİ

Elinde bıçakla kendisini öldüreceğini söyleyen genç kız daha sonra denize atlayacağını söylemeye başladı. Çevredeki vatandaşlar panik içinde durumu polis ekiplerine bildirirken ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri genç kızı ikna çabalarına başladı. Ancak genç kız gözü dönmüş bir şekilde elindeki bıçağı göstererek polislerin kendisine yaklaşmamalarını söyledi. 

BACAKLARINI DENİZE SARKTTI

Bununla da kalmayan genç kız bu kez bacaklarını denize sarkıttı ve atlayacağını söylemeye başladı. İntihar etmek için hazırlanan genç kız daha sonra vatandaşlardan birinden cep telefonunu isteyerek ailesini aradı. Bu sırada bir vatandaş elindeki su şişesiyle kıza yaklaştı ve su verme bahanesiyle kızın yanına kadar gelen vatandaş bacaklarını denize sarkıtan ve atlamak üzere olan kızı kurtardı. Vatandaşın hamlesiyle son anda ölümden kurtulan genç kızın bıçağının düştüğünü gören polis ekipleri duruma hemen müdahale etti.

 

İstanbul Sarıyer Genç kız İntihar Bıçak