İstanbul'da Dehşet Anlar! Ortaokul Öğrencisi Okul Önünde Tartıştığı Arkadaşını Bıçakladı

TAKİP ET

İstanbul Bahçelievler'de ortaokuldaki bir kursa giden 7.sınıf öğrencisi İ.Ç ve M.U, kurs arasında tartışma yaşadı. Tartışma esnasında ise M.U yanındaki bıçakla İ.Ç'yi bıçakladı ve olay yerinden kaçtı. İşte detaylar…

İstanbul Bahçelievler’de ortaokuldaki bir kursa giden 7.sınıf öğrencisi İ.Ç ve M.U, kurs arasında tartışma yaşadı. Tartışma esnasında ise M.U yanındaki bıçakla İ.Ç’yi bıçakladı ve olay yerinden kaçtı. İşte detaylar…

İstanbul Bahçelievler’de bir okul önünde dehşet anlar yaşandı! İstanbul Bahçelievler’de 7. sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen İ.Ç ve M.U, hafta sonu bir ortaokuldaki kursa gittiler. Kursta verilen arada ise okul önüne çıkan iki genç bir anda henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşadılar. Yaşadıkları bu tartışma sonrasında ise M.U yanındaki bıçağı çıkarttı ve İ.Ç’yi bacağından bıçakladı. İ.Ç’nin bıçaklandığını gören arkadaşları ise hemen durumu okuldaki öğretmenlerine söyledi.

OĞLUNU AMBULANSTA GÖRDÜ

Öğretmenler İ.Ç’nin bıçaklandığını duyan öğretmenler hemen onu içeriye aldı ve ardından da sağlık ekipleri ile polisler çağırıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri incelemelerde bulunup olayı görenlerin ifadesini alırken, sağlık ekipleri ise hemen ilk müdahalesini yapıp İ.Ç’yi ambulansa aldı. O esnada oula gelen İ.Ç’nin annesi ise oğlunu ambulansta görünce şok oldu.

Hemen oğlunun yanına giden İ.Ç’nin annesi ise ambulansa bindi ve çocuğunun durumunun ağır olmadığını görünce biraz rahatladı. Ambulansla hastaneye götürülen İ.Ç’nin ise hemen tedavisi yapıldı ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Polis ekipleri ise İ.Ç’yi bıçaklayan genci yakalamak için çalışma başlattı.  

İstanbul haberleri Bahçelievler haberler gündem haberleri İstanbul 3. sayfa haberleri