İstanbul'da Can Pazarı! Sahilde Balıkçı Teknesi Battı: Ölü ve Yaralı Var Mı?

TAKİP ET

İstanbul Pendik'te sahilde içinde iki kişinin bulunduğu öğrenilen bir balıkçı teknesi battı. Teknenin batması sonrasında harekete geçen deniz polisi tekne içinde bulunan 1 kişiyi kurtardı.

İstanbul Pendik’te sahilde içinde iki kişinin bulunduğu öğrenilen bir balıkçı teknesi battı. Teknenin batması sonrasında harekete geçen deniz polisi tekne içinde bulunan 1 kişiyi kurtardı.

Olay, İstanbul Pendik’te sahilde meydana geldi. İçinde iki kişinin yer aldığı bir balıkçı teknesinin henüz sebebi belirlenemeyen bir şekilde battığı öğrenildi. 

TEKNENİN BATMAYAN UÇ KISMINA TUTUNARAK HAYATTA KALDI

Batan teknede bulunan iki kişiden biri kaybolurken diğerinin teknenin batmayan diğer ucuna tutunarak kurtarılmayı beklediği öğrenildi. Çevredeki vatandaşlar ise batan tekneyi görerek hemen deniz polisinden yardım istedi. 

DENİZ POLİSİ BÜYÜK BİR ÇABAYLA KURTARDI

Deniz polisi olay yerine gelerek teknenin ucuna tutunan şahsı kurtarmak için adeta zamanla yarışa girdi. Teknenin ucuna tutunan adamın ara ara batmamak için pet şişelere sarıldığı öğrenildi. Deniz polisi batmak üzere olan adama demir çubuk uzatarak balıkçı teknesini çekmeye başladı. Deniz polisinin balıkçıyı kurtarma anlarında adeta can pazarı yaşanırken kaydedilen görüntüler cep telefonu kameralarından kaydedildi. Görüntülerde, balıkçının batmamak için teknenin uç kısmına tutunduğu anlar ve deniz polisinin tekneyi çekmek için uzattığı demir çubukla yaşanan can pazarı saniye saniye görüntülendi. Teknenin ucuna tutularak hayatını kurtarmak için her şeyi yapan balıkçı deniz polisinin yoğun çabasıyla kurtarılırken kaybolan diğer balıkçının bulunması içinde arama çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

 

İstanbul Pendik Balıkçı Teknesi Batan balıkçı teknesi Deniz polisi Kurtarma operasyonu