İstanbul'da Bir Garip Olay! Ayakların Kokuyor Dediği Kocasına Boşanma Davası Açtı, 150 Bin TL Kazandı

TAKİP ET

İstanbul'da bir Üniversitede Araştırma Görevlisi olduğu öğrenilen M.K isimli bir adamın karısına tüm misafirlerin içinde ayaklarının koktuğunu söylemesi üzerine kadın rencide oldu ve kocasına tam 150 bin liralık boşanma davası açtı.

İstanbul’da bir Üniversitede Araştırma Görevlisi olduğu öğrenilen M.K isimli bir adamın karısına tüm misafirlerin içinde ayaklarının koktuğunu söylemesi üzerine kadın rencide oldu ve kocasına tam 150 bin liralık boşanma davası açtı. 

Olay, İstanbul’da meydana geldi. Bir üniversitede Araştırma Görevlisi olarak çalışmakta olan M.K isimli bir adamın evindeki misafirlerin yanında karısı S.K’ya, ‘Ayakların kokuyor git yıka şunları.’ Diyerek bağırması üzerine kocasına 150 bin liralık boşanma davası açtığı öğrenildi.

MİSAFİRLERİN İÇİNDE BAĞIRARAK RENCİDE ETTİ

 

Evlerine gelen misafirlerin içinde karısına ayaklarını yıka diye bağıran M.K’nın ayaklarını yıkayarak içeri gelen karısı S.K’nın ayaklarını koklayan adamın tekrar karısına bağırdığı ve ‘Olmamış git çamaşır suyuyla yıka’ dediği öğrenildi.

3 YILLIK EVLİLİK BİTTİ

Kocasının sözleri üzerine rencide olan kadının ağlayarak odayı terk ettiği ve kocasına 150 bin liralık boşanma davası açtığı öğrenildi. ‘Gururum incindi’ diyen S.K’ya mahkemeden destek geldiği ve adamın yaptığının ‘Ağır derecede onur kırıcı bir davranış olarak nitelendirdiği öğrenilirken 3 yıllık evliliğin bitmesine karar verdiği öğrenildi. Ayrıyeten mahkeme kadını haklı bularak M.K’nın 150 bin liralık tazminatın ödemesine karar verdiği de öğrenildi. S.K’nın evliliğini kurtarmak için elinden gelenin fazlasını yaptığı ancak kocasının herkesin içinde ayaklarının koktuğunu söyleyerek bağırmasının bardağı taşıran son nokta olduğunu söylediği öğrenildi.

 

İstanbul Boşanma Ayakların kokuyor diyen kocaya boşanma davası Tazminat