İstanbul'da Beklenen Kar Başladı! İşte Beyaza Bürünen İlçeler

TAKİP ET

Günlerdir Meteorolojiden ve AKOM'dan üst üste gelen kar uyarılarının sonunda mevsimin ilk karı İstanbul'da başladı. Akşam saatlerinde etkisini göstermeye başlayan kar yağışının ilk olarak Başakşehir, Sarıyer ve Çekmeköy'e düştüğü öğrenildi.

Günlerdir Meteorolojiden ve AKOM’dan üst üste gelen kar uyarılarının sonunda mevsimin ilk karı İstanbul’da başladı. Akşam saatlerinde etkisini göstermeye başlayan kar yağışının ilk olarak Başakşehir, Sarıyer ve Çekmeköy’e düştüğü öğrenildi.

Mevsimin beklenen ilk karı İstanbul’da başladı. Günlerdir beklenen ve uyarı üstüne uyarı yapılan kar yağışı İstanbul’da etkisini göstermeye başlarken vatandaşlarda kar yağışıyla birlikte beyaz örtünün sevincini fotoğrafladı.

KAR YAĞIŞI HANGİ İLÇELERDE ETKİLİ OLUYOR

İstanbul’da kar yağışının ilk olarak Sarıyer, Çekmeköy ve Başakşehir’de etkisini göstermeye başladığı daha sonra Zincirlikuyu ve Okmeydanın’da da hissedilmeye başladığı öğrenildi. 

YOLLAR YAVAŞ YAVAŞ BEYAZA BÜRÜNÜYOR

Meteorolojiden gelen kar uyarıları sonrasında İstanbullular beklenen karla buluştu. Akşam saatlerinde etkili olmaya başlayan kar yağışının kısa sürede Kuzey Marmara Otoyolunu beyaza kapladığı görüldü. Kar yağışının başlamasıyla büyük sevinç yaşayan İstanbullular mevsimin ilk kar fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşarak kar yağışıyla birlikte yaşadıkları mutluluğu fotoğraflayarak sosyal medya hesaplarından ilk kar fotoğraflarını paylaşarak karın tadını çıkarttılar.

BELEDİYE EKİPLERİ TEDBİR ALMIŞTI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri günlerdir arka arkaya yapılan kar yağışı uyarıları için tuzlama ve kar küreme araçları ile sokaklarda tedbir almıştı. Gece saatlerinde etkili olmaya başlaması beklenen kar yağışı için alarmda bekleyen Belediye ekiplerinin yaşanabilecek herhangi bir olumsuzlukta müdahale edeceği öğrenildi.

İstanbul Mevsimin ilk karı Kar hangi ilçelerde başladı Kar yağışı kaç gün sürecek