İstanbul'da Baba Vahşeti! Karısıyla Tartıştı, 10 Yaşındaki Oğlunu Bıçaklayarak Öldürdü

TAKİP ET

İstanbul Fatih'te boşanma aşamasında oldukları öğrenilen ve ayrı yaşayan karı koca arasında yaşanan tartışma sonrasında baba 10 yaşındaki oğlunu öldürdü. Henüz 10 yaşında olan oğlunu öldüren acımasız babanın daha sonra karısını arayarak 'Çocuğu öldürdüm şimdi gel al' dediği ortaya çıktı.

İstanbul Fatih’te boşanma aşamasında oldukları öğrenilen ve ayrı yaşayan karı koca arasında yaşanan tartışma sonrasında baba 10 yaşındaki oğlunu öldürdü. Henüz 10 yaşında olan oğlunu öldüren acımasız babanın daha sonra karısını arayarak ‘Çocuğu öldürdüm şimdi gel al’ dediği ortaya çıktı.

Olay, İstanbul Fatih’te bugün saat 18.30 sıralarında yaşanan dehşet olay, boşanma aşamasında olan ve ayrı yaşayan bir karı kocanın tartışması sonrasında yaşandı. Karısıyla tartıştıktan sonra öfke saçan baba Nezir T.’nin henüz 10 yaşında olan oğlu Yiğitcan T.’yi öldürdüğü öğrenildi. 

KARISIYLA TARTIŞTI, 10 YAŞINDAKİ OĞLUNU ÖLDÜRDÜ

Karı koca arasında yaşanan tartışma sonrasında polis ekiplerinin ihbar üzerine Fatih’te yer alan İtfaiye Caddesi Çinili Odalar Sokak üzerinde yer alan eve geldiğinde 10 yaşındaki Yiğitcan’ı bıçaklanarak öldürülmüş halde buldular. Olay üzerine evin çevresine güvenlik şeridi çeken polis ekiplerinin evin sokağını yaya ve araç trafiğine kapattığı öğrenildi.

ÖLDÜRDÜKTEN SONRA KARISINI ARAMIŞ

Cani babanın 10 yaşındaki oğlunu bıçaklayarak öldürdükten hemen sonra çocuğu almak için yola çıkan anneyi arayarak ‘Çocuğu öldürdüm şimdi gel al.’ dediği öğrenildi. Polis ekipleri baba Nezir T.’yi arama çalışmalarına başlarken kısa sürede cani baba Nezir T.’yi yaptıkları operasyonla yakalayarak gözaltına aldıkları öğrenildi. Sorguya alınan baba Nezir T.’nin verdiği ilk ifadesinde, cinnet getirdiği için cinayeti işlediğini söylediği öğrenildi.

 

İstanbul Karı koca Kavga Baba 10 yaşındaki oğlunu öldürdü Bıçaklama