İstanbul'da Baba Cinayeti! Ağlıyor Diye Yere Vurduğu 2 Aylık Bebeğini Canice Öldürdü

TAKİP ET

İstanbul Zeytinburnu'nda büyük bir vahşet yaşandı. Bir babanın ağlıyor diye yere vurduğu henüz 2 aylık bebeğini öldürdüğü ortaya çıktı. Bebeğin ölümünden öz babasının sorumlu olduğu ise ailenin 8 yaşındaki oğlunun söyledikleri ile anlaşıldı.

İstanbul Zeytinburnu’nda büyük bir vahşet yaşandı. Bir babanın ağlıyor diye yere vurduğu henüz 2 aylık bebeğini öldürdüğü ortaya çıktı. Bebeğin ölümünden öz babasının sorumlu olduğu ise ailenin 8 yaşındaki oğlunun söyledikleri ile anlaşıldı. 

Olay, geride bıraktığımız Ağustos ayında İstanbul Zeytinburnu’nda meydana geldi. Alınan bilgilere göre, birkaç yıl önce Afganistan’dan Türkiye’ye yerleşen S.A ve A.T çifti iki çocuklarıyla beraber İstanbul Zeytinburnu’nda yaşamaya başladı. İddialara göre, anne A.T evde henüz 2 aylık olan bebeğini bırakarak bir yakınını ziyarete gitti. Yakınını ziyaretten dönen anne A.T’nin 2 aylık olan bebeğini yerde hareketsiz halde yatarken bulduğu öğrenildi.

ANNE BEBEĞİ HASTANEYE BIRAKIP KAÇMIŞ

Bebeğinin yerde hareketsiz şekilde yattığını gören 28 yaşındaki anne A.T’nin bebeğini hemen hastaneye götürdüğü öğrenildi. Hastanede doktorlar küçük bebeğin düşmeye bağlı olarak beyninde hasar oluştuğunu belirledi. Vicdansız annenin ise 2 aylık bebeğini hastaneye bıraktıktan sonra diğer 2 oğluyla beraber Bursa’ya kaçtığı öğrenildi.

BEBEĞİ BABASI ÖLDÜRMÜŞ

Hastanede tedavisi devam eden minik bebeğin 1 ay sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği öğrenilirken gerçekte gün yüzüne çıktı. Doktorlar bebeğin ölüm nedenini yüksekten düşme olarak belirlerken ailenin 8 yaşındaki oğlu annesinin yanında kardeşinin düşmediğini babasının ağladığı için kardeşine sinirlendiğini ve onu yere fırlattığını kardeşinin yerde sesinin bir anda kesildiğini söyledi. Anne duydukları karşısında şoka uğrarken hemen polise giderek bebeğini öldüren kocasından şikayetçi oldu. Polis ekipleri şikayet üzerine Afgan babanın yerini tespit ederek babayı gözaltına aldı. S.A isimli babanın ifadesinde suçunu kabul ettiği ve 2 aylık bebeğini kendisinin öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi. Cani babanın mahkemeye sevk edilerek tutuklandığı öğrenildi.

 

İstanbul Afgan baba 2 Aylık bebek Bebeğini yere vuran baba Ağlıyor diye yere fırlatmış