İstanbul'da AVM'de Sıcak Saatler! Terör Operasyonu Yapıldı: 8 Gözaltı

TAKİP ET

Bugün akşam saatlerinde İstanbul Bahçelievler'de yer alan bir alış veriş merkezinde eli silahlı şüpheli ihbarı sonrasında polis ekipleri bölgeye gelerek yakalama çalışması başlatmıştı. Alışveriş merkezinden alınan son bilgilerde polis ekiplerinin 8 kişiyi gözaltına aldıkları öğrenildi.

Bugün akşam saatlerinde İstanbul Bahçelievler’de yer alan bir alış veriş merkezinde eli silahlı şüpheli ihbarı sonrasında polis ekipleri bölgeye gelerek yakalama çalışması başlatmıştı. Alışveriş merkezinden alınan son bilgilerde polis ekiplerinin 8 kişiyi gözaltına aldıkları öğrenildi.

İstanbul Bahçelievler’de yer alan bir alış veriş merkezinde akşam saatlerinde korku dolu anlar yaşandı. Eli silahlı şüpheli ihbarı alınan alışveriş merkezine intikal eden polis ekipleri kısa sürede alışveriş merkezi içini boşaltmış ve yoğun güvenlik önlemleri almıştı. Olay yerine kısa sürede çok sayıda polis ekibi sevk edilirken olayın bir terör operasyonu olduğu anlaşıldı.

ÖZEL HAREKAT POLİSLERİ GELDİ

İstanbul Bahçelievler’de E-5 üzerinde İncirli metrobüs durağı yanında yer alan bir alışveriş merkezinde yaşanan olay nedeniyle polis ekipleri olay yerinde yoğun güvenlik önlemleri aldı. Polisin operasyon başlattığı alışveriş merkezine özel harekat polislerinin geldiği de görüldü.

TERÖR OPERASYONU YAPILDI

Çok sayıda polis ve özel harekat polisinin katıldığı operasyonun terör operasyonu olduğu belirlenirken polis ekiplerinin 8 kişiyi gözaltına aldığı öğrenildi. Alışveriş merkezinde gözaltına alınan şüphelilerin bir süredir polis takibinde olduğu belirlendi.

OLAYA ŞAHİT OLANLAR O ANLARI ANLATTI

Olayın yaşandığı anda alışveriş merkezi içinde olan görgü tanıkları korku dolu anları anlattı. Spor yaptıklarını söyleyen tanıklardan biri, spor yaptıkları esnada polislerin silahlarla yukarı çıktıklarını belirterek ne olduğunu anlayamadıklarını söyledi. Büyük panik yaşadıklarını belirten görgü tanığı, polislerin alışveriş merkezi içindeki 2-3 şüpheliyi aradığını kendilerini içeride 1 saate yakın beklettikten sonra güvenlik önlemleri altında dışarı çıkarttıklarını anlattı.

 

İstanbul Bahçelievler Terör operasyonu Polis Alışveriş Merkezi 8 Gözlatı