İstanbul'da Art Arda Kabus! Tuzla'da Benzin İstasyonunda Yangın: Yaralılar Var

TAKİP ET

İstanbul'da Tuzla'da bulunan bir akaryakıt istasyonundaki tankerde yangın çıktı. Olay yerine intikal eden itfaiye ekiplerinin yangını yarım saatlik çalışma sonrasında söndürdüğü öğrenilirken olayda 3 kişinin yaralandığı belirlendi.

İstanbul’da Tuzla’da bulunan bir akaryakıt istasyonundaki tankerde yangın çıktı. Olay yerine intikal eden itfaiye ekiplerinin yangını yarım saatlik çalışma sonrasında söndürdüğü öğrenilirken olayda 3 kişinin yaralandığı belirlendi.

İstanbul’da Tuzla’da yer alan bir akaryakıt istasyonundaki tankerde çıkan yangın korkuttu. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yangına müdahale ederek yarım saatte kontrol altına aldıkları öğrenilirken yangın sonucunda 2 itfaiyeci ve 1 iş yeri çalışanının yaralandığı öğrenildi.

İTFAİYE EKİPLERİ YANGINA MÜDAHALE ETTİ

İstanbul Tuzla’da bulunan bir akaryakıt istasyonundaki tankerde çıktığı belirlenen yangın büyük bir panik yaşattı. İstasyon çalışanlarının yangını ihbar etmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek yaklaşık yarım saatlik bir çalışma sonrasında yangını söndürdü. Olayda, yangını söndürme çalışmaları esnasında 2 itfaiyecinin yaralandığı öğrenilirken 1 iş yeri çalışanının da hafif şekilde yaralandığı öğrenildi. Yangının kontrol altına alındığı öğrenilirken olay yerinde soğutma çalışmalarının sürdüğü belirtildi. Yaralanan 2 itfaiyeci ve 1 iş yeri çalışanının tedavi altına alındığı belirtildi. Öte yandan büyük korku yaşatan yangının henüz hangi nedenle çıktığı belirlenemedi.

 

İstanbul Tuzla Yangın Akaryakıt istasyonu Tanker 3 Yaralı İtfaiyeciler İş yeri çalışanları Benzin