İstanbul'da Akıllara Durgunluk Veren İş Kazası! İşçilerin Başına Kalas Düştü: 1 Ölü 3 Yaralı

TAKİP ET

İstanbul'un Eyüp ilçesinde akıllara durgunluk veren bir iş kazası meydana geldi. İnşaat halinde olan bir sitenin inşaat alanında işçilerin üzerine kalas düştüğü ve 3 işçinin yaralandığı kazada 1 işçinin yaşamını yitirdiği öğrenildi.

İstanbul’un Eyüp ilçesinde akıllara durgunluk veren bir iş kazası meydana geldi. İnşaat halinde olan bir sitenin inşaat alanında işçilerin üzerine kalas düştüğü ve 3 işçinin yaralandığı kazada 1 işçinin yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Olay, saat 10.30 sularında Alibeyköy Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda meydana geldi. Burada bulunan bir sitenin inşaat alanında çalışma sürdüren işçilerin başına kalas düştü. Kalasın düşmesiyle yaralanan işçilerin yardımına mesai arkadaşları koşarken ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan işçileri hastaneye kaldırdı. 

İ İŞÇİ ÖLDÜ 3 İŞÇİ YARALANDI

Yaşanan kaza sonucunda ağır yaralı olarak hastaneye götürülen 43 yaşındaki Mahmut Gök’ün kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdiği öğrenilirken diğer 3 inşaat işçisinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis ekiplerinin inşaat alanında başlattığı soruşturmanın devam ettiği bilgisi verildi.

 

istanbul eyüp inşaat inşaat işçileri kalas 1 ölü 3 yaralı iş kazası