İstanbul'da 5 Katlı Binada Yangın Çıktı! İtfaiye 20 Kişiyi Kurtardı!

TAKİP ET

İstanbul Sarıyer'de 5 katlı bir binada yangın çıktı. Yangında bina içerisinde 20 kişi mahsur kalırken itfaiye ekipleri mahsur kalan vatandaşları binadan çıkarmayı başardı. Yaklaşık bir saat süren çalışmalar sonunda yangın söndürüldü.

İstanbul Sarıyer'de bugün saat 17.00 sularında 5 katlı binanın deposunda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın başladı. Mahalle sakinleri binada yangın çıktığını görerek panik içerisinde Sokağı dökülürken bazı vatandaşlar İtfaiye ve polis ekiplerini arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine ihbar üzerine çok sayıda İtfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

20 KİŞİ MAHSUR KALDI

Kısa sürede büyüyen yangın nedeniyle binayı Dumanlar sararken vatandaşlar binadan çıkmak için uğraşsa da başarılı olamadı. Vatandaşlar merdivenleri dolan Duman nedeniyle camlara çıkarken itfaiye ekiplerinin kendilerini kurtarmasını bekledi. İtfaiye ekipleri olay yerine ulaşarak hemen çalışmalara başlarken polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. İtfaiyenin çabaları sonucunda 20 kişi binadan tahliye edildi. Yaklaşık bir saat süren çalışmalar sonucunda yangın da söndürüldü. 

istanbul sarıyer yangın son dakika son dakika haberi