İstanbul'da 15 Temmuz'da Eylem Planı Yapan 9 PKK'lı Terörist Yakalandı

TAKİP ET

İstanbul'da yatılı şeyler yapmayı planlayan ve 15 Temmuz'u hedef almayı planladıkları öğrenilen 9 PKK'lı terörist düzenlenen operasyonla yakalandı.

İstanbul'da yatılı şeyler yapmayı planlayan ve 15 Temmuz'u hedef almayı planladıkları öğrenilen 9 PKK'lı terörist düzenlenen operasyonla yakalandı. 

İstanbul’da Düzenlenen operasyonla 15 Temmuz'da düzenlenecek olan anma törenlerine yönelik eylem yapmayı planlayan 9 terörist gözaltına alındı.

18 YAŞINDAN KÜÇÜK DE VAR
istanbul Emniyet Müdürlüğü terörle mücadele şube ekipleri tarafından 15 Temmuz demokrasi ve milli birlik günü öncesinde Bağcılar'da yaşadığı yasadışı gösteri ve eylem yapılacağı ihbarı üzerine çalışma başlatıldı. Terör örgütü gençlik yapılanmasında kaydı bulunan şüpheliler belirlenerek polis tarafından operasyon düzenlendi. 3 ilçede eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonda 9 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler arasında 18 yaşından küçük bir kişinin olduğu öğrenilirken şüpheliler, sorguları yapılmak üzere İstanbul Vatan caddesinde bulunan terörle mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.