İstanbul'a Uyarı Üstüne Uyarı! Sağanak Yağış Geliyor

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul için uyarı üstüne uyarıda bulundu. Pazartesi gününden itibaren İstanbul'da sağanak yağışlı hava hakim olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul için uyarı üstüne uyarıda bulundu. Pazartesi gününden itibaren İstanbul’da sağanak yağışlı hava hakim olacak. 

Meteoroloji’den gelen uyarıların ardı arkası kesilmiyor. Bugün itibari ile çok bulutlu havanın hakim olacağı belirtilen İstanbul’da yarından itibaren sağanak yağışın etkisinin görüleceği belirtildi. Yarından itibaren İstanbul’da yer yer sağanak yağış beklentisi olurken Salı günü ise havanın parçalı bulutlu olması tahmin ediliyor. Salı günü yağmur beklenmeyen İstanbul’da Çarşamba ve Perşembe günleri ise yağışın daha da hakim olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIKLARI DÜŞECEK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yaptığı değerlendirmelere göre hava sıcaklıklarının 2-4 derecede düşmesi ve yurt genelinde yağışlı bir havanın hakim olacağı belirtiliyor. Rüzgarın genel olarak batı ve güneybatı , Marmara, Ege ve Kuzey kesimlerde hafif olmak üzere ara sıra da orta kuvvetle esmesi tahmin ediliyor.

 

14 ağustos 2017 pazartesi sağanak yağış hava durumu istanbul meteoroloji meteoroloji genel müdürlüğü