İstanbul'a Tatile Geldi, Gündüz Vakti Tacize Uğradı

TAKİP ET

Tatil için Romanya'dan Türkiye'ye gelen 23 yaşındaki E.P. Karaköy'de gezdiği sırada Gündüz vakti cinsel tacize uğradı. Genç kızın arkasından gelen Mustafa A., bir anda genç kıza sarılarak yere düşürdü ve üzerine çıktı. Yakında bulunan sivil polisler E.P.'yi saldırganın elinden kurtardı. Hakkında dava açılan Mustafa A. ilk duruşmada "Basit Cinsel Saldırı" suçundan 5 yıl hapis cezasına mahkum oldu.

Tatil için Romanya'dan Türkiye'ye gelen 23 yaşındaki E.P.  Karaköy'de gezdiği sırada Gündüz vakti cinsel tacize uğradı. Genç kızın arkasından gelen Mustafa A., bir anda genç kıza sarılarak yere düşürdü ve üzerine çıktı. Yakında bulunan sivil polisler E.P.'yi saldırganın elinden kurtardı. Hakkında dava açılan Mustafa A. ilk duruşmada "Basit Cinsel Saldırı" suçundan 5 yıl hapis cezasına mahkum oldu.

23 yaşındaki E. P.,  Romanya'dan tatil amacıyla Türkiye'ye gelmişti. Karaköy'de ablası ile birlikte gezen genç kız Öğle saatlerinde doğru Kemeraltı Caddesi üzerinde yürüdükleri sırada arkadan yaklaşan şüpheli Mustafa A.’nın Saldırısına uğradı. Bir anda genç kızın arkasından sarılan saldırgan yere düşürüp üzerine çıktı. E.P. ve ablasının bağırması üzerine yakınlarda bulunan sivil polisler olaya müdahale etti. Genç kızın yanından uzaklaştırılan şüpheli gözaltına alındı.

ŞİKAYETÇİ OLDU 
Polis ekiplerine şikayetçi olan E.P. Tatil için Türkiye'ye geldiğini belirterek kız kardeşiyle gezdiği sırada daha önce görmediği bir şahsın üzerine saldırdığını söyledi. Saldırganın kendisini yere yatırdığını ve daha sonra üzerine çıktığını söyleyen genç kız, Cinsel amaçlı olarak kendisine saldırıldığını düşündüğünü söyledi. 

O AN KENDİMDEN GEÇMİŞİM
Mustafa A., hakkında hazırlanan iddianamede savcılık basit cinsel saldırı suçundan 5 yıldan yıla kadar hapis cezası talep etti. Geçtiğimiz günlerde hakim karşısına çıkan sonuç Mustafa A. "O anda kendimden geçmiştim. Kendisini yere yatırdım. O sırada etraftan müdahale ettiler"  ifadelerini kullandı. 

İLK DURUŞMADA 5 YIL HAPİS 
Sanık Mustafa A.’nın mahkemede suçlamaları kabul ettiği öğrenilirken suçun işleniş şekli Sanığın karısını dikkate alan mahkeme 5 yıl hapis cezası verdi. Mahkeme tarafından verilen hapis cezasında herhangi bir indirimi uygulanmaz Ken üç aydır tutuklu bulunduğu öğrenilen sanık tahliye edildi.

istanbul karaköy cinsel cinsel saldırı son dakika