İstanbul'a Bir Uyarı Daha: Kar Yağışı Trakya'dan Kente Girecek

TAKİP ET

İstanbul'da sıcaklıklar yüksek ilerlese de Meteoroloji Uzmanlarının yaptığı açıklamalara göre, sıcaklıkların düşmesi ve kar yağışının kente girmesi bekleniyor. Peki, İstanbul'da beklenen kar yağışı etkisini ne zaman gösterecek? İşte Uzmanların kar yağışı ile ilgili tahminleri ve detayları…

İstanbul’da sıcaklıklar yüksek ilerlese de Meteoroloji Uzmanlarının yaptığı açıklamalara göre, sıcaklıkların düşmesi ve kar yağışının kente girmesi bekleniyor. Peki, İstanbul’da beklenen kar yağışı etkisini ne zaman gösterecek? İşte Uzmanların kar yağışı ile ilgili tahminleri ve detayları…

İstanbul için Meteoroloji Uzmanlarından gelen son bilgilerde kar yağışı uyarıları art arda gelmeye başlamıştı. Uzmanların tahminlerine göre, kar yağışı kente Trakya üzerinden girecek ve kenti etkisi altına alacak. Tahminlere göre, İstanbul’da 20-23 Kasım tarihleri arasında kuvvetli soğuk ve kar yağışı beklendiğini belirtti.

TRAKYA’DAN BAŞLAYARAK KENTE GİRİŞ YAPACAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün açıklamalarına göre, 20 Kasım Pazartesi günü itibari ile başlaması beklenen kar yağışının Trakya bölgesinden kente giriş yapması bekleniyor. Trakya bölgesinde başlaması beklenen kar yağışının ilerleyen günlerde İstanbul, Bursa ve Ankara’yı da etkisi altına alması bekleniyor. 

İSTANBUL’DA HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamada, İstanbul’da 19 Kasım Pazar günü itibari ile sağanak yağış beklendiği belirtildi. İstanbullular’a soğuk hava, sağanak yağış ve kar yağışına karşı kritik şekilde uyarı yapıldı.