İstanbul Üsküdar'da Acı Olay! Kız Kulesine Kadar Yüzmek İsteyen Genç Boğularak Can Verdi

TAKİP ET

İstanbul Üsküdar'da bir genç denizde boğularak can verdi. Gencin denize girerek kız kulesine kadar yüzmek istediği ancak denizden çıkamadığı öğrenildi.

İstanbul Üsküdar’da bir genç denizde boğularak can verdi. Gencin denize girerek kız kulesine kadar yüzmek istediği ancak denizden çıkamadığı öğrenildi.

Olay, dün İstanbul Üsküdar’da yaşandı. 26 yaşında olduğu öğrenilen Harun Dayı isimli bir genç kız kulesine kadar yüzmek isteyerek denize girdi. Fakat yüzmek için denize giren genç bir süre sonra gözden kayboldu. Gencin denizden çıkamadığını gören vatandaşlar olayı hemen ekiplere bildirdi. Olay yerine gelen deniz polisleri ve dalgıçlar denizde genci arama çalışmalarına başladı. 

GENCİN CESEDİ 1 SAAT SONRA BULUNDU

Dün meydana gelen olayda arama çalışması yapan ekipler gencin cansız bedenini bulamazken bugün sabah saatlerinde Kız Kulesi yakınlarına geldiği öğrenilen sahil güvenlik ve deniz polisi yeniden gencin cansız bedenini bulabilmek için arama çalışması yaptı. Yaklaşık olarak 1 saat süren arama çalışmalarının ardından gencin cansız bedenine ulaşıldı. 

 

istanbul üsküdar kız kulesi genç ceset boğulma