İstanbul'un orta yerinde motosikletle gelip kaldırımdakilere ateş açtı! 1 ölü 2 yaralı

TAKİP ET

Kağıthane'de yaşanan korkunç olayda parkın önüne kadar gelen motosikletli iki kişi, karşı kaldırımda bulunanların üzerine ateş açtı. Saldırının ardından 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi yaralandı. Polis ekipleri olay yerinden kaçan saldırganları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. 

Olay, Emniyetevler Mahallesi Eski Büyükdere Caddesi üzerinde yer alan Bosna Hersek Parkı önünde akşam saatlerinde yaşandı. Yaşanan olayda motosiklet ile park önüne kadar gelen kimliği henüz belirlenemeyen iki saldırgan, bir süre burada bekledikten sonra motosikletten inerek belinden çıkardığı silah ile karşı kaldırımda bulunanların üzerine ateş açtı. Saldırgan, 5 el ateş ettikten sonra motosiklete binerek arkadaşı ile beraber olay yerinden kaçmayı başardı. 

1'İ ÖLDÜ, 2'Sİ YARALANDI 

Saldırı neticesinde Cihan H., Cihan Ö. ve üzerinden kimlik bulunmayan bir kişi yaralandı. İhbarın ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri ardından ambulansla yaralıları çevredeki hastanelere götürdü. Kurşunlardan birinin göğsüne isabet etmesi neticesinde ağır yaralanan kimliği belirsiz kişi, sağlık çalışanlarının tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Saldırıda ayağından vurulan Cihan H. ile Cihan Ö.'nün sağlık durumlarının iyi olduğu ifade edildi. 

SALDIRGANLARI YAKALAMAK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI 

Saldırının sebebi henüz bilinmezken, polis ekipleri kaçan saldırgan ile arkadaşını bulmak için soruşturma yürütüyor. 

İstanbul motosiklet silahlı saldırı