İstanbul'un Fatih ilçesinde 2 katlı metruk bina çöktü

TAKİP ET

İstanbul'un Fatih ilçesinde 2 katlı metruk bir bina büyük bir gürültü ile yan tarafta bulunan boş araziye çöktü. Binanın boş olduğu anda gerçekleşmesi nedeniyle olayda ölen ya da yaralananın olmadığı ifade edildi.

İstanbul'da bulunan metruk bir bina, Fatih Hadım Odaları Sokak'ta öğlen saatleri esnasında bir anda çöktü. Öğrenilen bilgilere göre, 2 katlı metruk bina büyük bir gürültü ile yan tarafta bulunan boş araziye doğru çöktü.

BİNA BOŞ OLDUĞU İÇİN ÖLEN YA DA YARALANAN OLMADI

Çökme ile birlikte mahalleli arasında büyük bir panik meydana gelirken, ihbarın ardından olay yerine itfaiye ve polis ekipleri gönderildi. Binanın boş olması nedeniyle meydana gelen olayda ölen ya da yaralananın olmadığı ifade edildi. Ekipler olay yerinde incelemelerine devam ediyor.

‘NE OLDUĞUNU ANLAYAMADIK BİR BAKTIK BİNA YIKILMIŞ’

Olayın görgü tanığı olan mahalle sakinlerinden Mehmet Cihangir, "Saat 11 civarı iş yerinde oturuyorduk. Bir ses geldi gürültü geldi. Dışarı çıktık, dumandan gözümüzü açamadık. Ne olduğunu anlayamadık bir baktık bina yıkılmış. Bir genç çıktı ona 'Kimse var mı' diye sordum, yok dedi. O anda polis geldi ilgilendi" ifadelerine yer verdi.

İstanbul Fatih metruk bina