İstanbul Ümraniye'de Taksi Durağına Silahlı Saldırı! Yaralılar Var

TAKİP ET

İstanbul Ümraniye'de bir taksi durağına silahlı saldırı düzenlendi. Düzenlenen silahlı saldırıda 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

İstanbul Ümraniye’de bir taksi durağına silahlı saldırı düzenlendi. Düzenlenen silahlı saldırıda 1’i ağır 3 kişi yaralandı.

Gelen bilgilere göre İstanbul Ümraniye Çakmak Köprüsü yakınında bulunan bir taksi durağına kimliği belirsiz kişiler tarafından bir araçtan silahlı saldırı düzenlendi. Yaşanan silahlı saldırıda mermilerin isabet ettiği 3 kişi yaralandı. Alınan bilgilere göre saldırının ardından araçtaki kimliği belirsiz kişiler olay yerinden uzaklaştı. Olayın ihbar edilmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. 

POLİS DELİL TOPLADI

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan 3 kişinin ilk müdahalesini yaptıktan hemen sonra yaralıları ambulanslarla çevre hastanelere kaldırdı. Polis ekipleri olayın yaşandığı durakta geniş güvenlik önlemleri aldı. Durağın çevresinde inceleme yapan polis ekipleri olay yerinde delil topladı. Hastaneye kaldırılan 3 yaralıdan birinin durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

 

stanbul ümraniye taksi durağı silahlı saldırı 3 yaralı