İstanbul Sancaktepe'de Korkutan Anlar! Soyguncular Polisle Çatıştı 4 Kişi Yaralandı

TAKİP ET

İstanbul Sancaktepe'de korku dolu anlar yaşandı. Sigara aracını soymak üzereyken yakalanan soyguncular olay yerine intikal eden polisle çatışmaya girdi. Soyguncular ve polis arasında yaşanan çatışmada 4 kişi yaralandı.

İstanbul Sancaktepe’de korku dolu anlar yaşandı. Sigara aracını soymak üzereyken yakalanan soyguncular olay yerine intikal eden polisle çatışmaya girdi. Soyguncular ve polis arasında yaşanan çatışmada 4 kişi yaralandı.

İstanbul Sancaktepe’de bir sigara aracını soymak üzere olan ve başka soygun suçlarından da aranan 5 soyguncu olay yerine polisin gelmesi ile çatışmaya başladı. Polisle çatışmaya giren 5 soyguncudan 4’ü yaralı olarak ele geçirildi. Gelen bilgilere göre 18 Mart 2017 tarihinde İstanbul Ataşehir ilçesi Yeniçamlıca Mahallesi Dursunbey Caddesi’nde bir soyguna karışan ve Adil Bozdemir isimli bir şahsı öldürerek kayıplara karışan soyguncular polis tarafından takibe alınmıştı. Polis ekiplerinin yakın takibe aldığı soyguncuların İstanbul Sancaktepe’de bir sigara aracını soymak üzere olduğu belirlendi. 

POLİSLE ÇATIŞTILAR

Polis ekipleri bölgede sigara aracını soymak üzere olan 5 soyguncuya operasyon düzenledi. Polislerin olay yerine geldiğini gören soyguncular araçlarına binerek kaçmaya çalıştılar. Araçlarına binen soyguncuları polis takibe aldı ve soyguncular polisle çatışmaya girdi. Polisle aralarında çıkan çatışma sonucunda soyguncular kaza yaptı. Kaza yapan araçtan 4 soyguncu yaralı 1 soyguncu ise sağ olarak ele geçirildi. Olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırılan soygunculardan ikisinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Yaralı soyguncular hastaneye sevk edilirken polis ekipleri de olay yerini inceleme altına aldı. Polis ve soyguncular arasında yaşanan her şey çevredeki güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi.

 

istanbul sancaktepe soyguncular polis sigara çalma çatışma 4 kişi yaralandı