İstanbul sahilinde küçük bot faciası: Bir kişi kurtarıldı, bir kişi kayıp

TAKİP ET

İstanbul'un Kartal ilçesinde bulunan Dragos sahilinde gerçekleşen olay, denize açılan iki kişinin henüz belirlenemeyen bir sebeple suya düştü. Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri tarafından bir kişi kurtarılırken diğer kişi ise hala kayıp.

Kaybolan kişinin arama çalışmaları ise Sahil Güvenlik Komutanlığına ait helikopter ve birçok ekip tarafından devam ediliyor.

Olay, Kartal Dragos sahilinde akşam vakitlerinde yaşandı. İddialar göre, adları belli olmayan iki kişi, küçük bir botla Dragos sahilinden denize açıldı. Fakat bir süre sonra denize düştüler ve çalışır vaziyetteki bot kayalıklara çarparak anca durdu. Olayın görgü tanıklarının durumu ihbar etmesi üzerine Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Deniz Liman Şube Müdürlüğü ekipleri sevk edildi.

SAHİL GÜVENLİK EKİPLERİ BİR KİŞİYİ KURTARDI

Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerince kurtarılan bir kişi hastaneye kaldırılırken, diğer kişinin arama çalışmaları sürüyor. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Deniz Liman Şube Müdürlüğü ekipleri gece vakitlerine kadar denizde arama yaptılar, fakat kaybolan kişiye henüz bulunamadı.

KAMERALAR TARAFINDAN KAYIT EDİLDİ

Olay hakkında polis ekipleri, kayalıklara çarparak durabilen botun çevresine güvenlik şeridi çekti. Öte yandan, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonuyla kaydedilen görüntülerde, olayın vahametini gözler önüne seriyor.

İstanbul