İstanbul Kudüs'ün Sesi Oldu! Vatandaşlar Miting İçin Yenikapı'ya Akın Etti, İlk Görüntüler Geldi

TAKİP ET

İstanbul Yenikapı'da Kudüs için düzenlenen mitinge binlerce vatandaş akın etti. Türkiye'nin her yerinden akın akın alana gelen vatandaşlar ellerinde bayraklarla alanı doldurdu.

İstanbul Yenikapı’da Kudüs için düzenlenen mitinge binlerce vatandaş akın etti. Türkiye’nin her yerinden akın akın alana gelen vatandaşlar ellerinde bayraklarla alanı doldurdu. 

Yenikapı’da düzenlenen ‘Kudüs Mitingi’ için binlerce vatandaş harekete geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Devlet Bahçeli’nin yer alacağı miting alanında ellerinde Türk ve Filistin bayrakları bulunan vatandaşlar meydanı doldurdu.

‘ZULME LANET KUDÜS’E DESTEK’

Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı tarafından düzenlenen mitingin sloganı, ‘Zulme lanet Kudüs’e destek’ olarak belirlendi. Yenikapı’da mitingin yapıldığı alana kurulan büyük sahnede ise ‘İnsanlık adına İstanbul ayakta’ yazılı pankartlar asıldı. Meydanın bazı noktalarına da ekranlar ve vinçlere takılı hoparlör yerleştirildiği görüldü. 

VATANDAŞLARA TÜRK VE FİLİSTİN BAYRAKLARI DAĞITILDI

Miting alanına Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın posterleri ve Türk bayrakları asıldı. Büyük bir güvenlik önlemi altında miting alanına giren vatandaşlara Türk ve Filistin bayrakları dağıtıldığı öğrenildi. Çok sayıda basın mensubunun da yer aldığı mitinge, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’nin katılım göstereceği öğrenildi. Mitingin başlamasını bekleyen vatandaşlardan bazılarının sıcaktan korunmak için şemsiye açtıkları ve yanlarında getirdikleri ‘Yasin’i Şerif’lerle dualar okudukları görüldü. Kudüs için düzenlenen destek mitinginin Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindeki siyasetçilerin alana gelmesiyle başlaması bekleniyor.

Kudüs Destek mitingi İstanbul Yenikapı Erdoğan Bahçeli Yıldırım Zulme lanet kudüse destek Filistin