İstanbul Küçükçekmece'de AK Parti'nin Seçim Çalışmasına Silahlı Saldırı

TAKİP ET

AKP'nin Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın ilçedeki seçim çalışmalarını yürüttüğü esnada silahlı saldırı düzenlendi. Silahlı saldırıda ağır yaralanan E.G.D. adlı kişi, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın, Kanarya Mahallesi'nde aday tanıtım etkinliğinin yapıldığı yere saat 16.30 civarında uzun namlulu silah ve tabancayla ateş açıldı. 

Silahlı saldırı esnasında aday tanıtım toplantısında bulunan E.G.D. adlı kadın, başına isabet eden kurşunla ağır yaralandı. Olay mahalline gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan 32 yaşındaki E.G.D., çevredeki özel bir hastanede tedavi altına alındı. E.G.D.'nin sağlık durumunun ciddi olduğu ve cerrahi operasyona alındığı öğrenildi.  

Saldırının ardından bölgeye sevk edilen çok sayıda polis ekibi tarafından geniş güvenlik tedbirleri alınırken, silahlı saldırıyla ilgili başlatılan geniş çaplı tahkikat sürüyor. 

Polis ekipleri tarafından silahlı saldırının düzenlendiği sokağa şerit çekilerek sokak giriş ve çıkışlara kapatılırken, şüphelilerin yakalanarak gözaltına alınması için kamera kayıtları en ince ayrıntısına kadar inceleniyor.   

 

 

İstanbul Küçükçekmece AK Parti Seçim Çalışması Silahlı Saldırı