İstanbul Kağıthane'de Dehşet Patlama! Bütün Mahalleli Sokağa Döküldü: Ölü ve Yaralı Var Mı?

TAKİP ET

İstanbul Kağıthane ilçesinde alınan bilgilere göre uzun zamandır park halinde olan ve bir anda alev alan LPG'li bir otomobilin şiddetli bir şekilde patladığı öğrenildi. Yaşanan patlama mahalle sakinlerini sokağa dökerken çevredeki birçok ev ve araçların zarar gördüğü öğrenildi.

İstanbul Kağıthane ilçesinde alınan bilgilere göre uzun zamandır park halinde olan ve bir anda alev alan LPG’li bir otomobilin şiddetli bir şekilde patladığı öğrenildi. Yaşanan patlama mahalle sakinlerini sokağa dökerken çevredeki birçok ev ve araçların zarar gördüğü öğrenildi.

Olay, İstanbul Kağıthane’de bugün saat 15.00 sularında meydana geldi. Sokak arasında bir bina önünde uzun bir zamandır park halinde durduğu bilgisi alınan LPG’li bir aracın henüz nedeni bilinmeyen bir şekilde büyük bir şiddetle patladığı öğrenildi. Patlama sonrasında olayda ölen veya yaralanan olmadığı bilgisine ulaşılırken çevredeki çok sayıda ev ve araçların patlama nedeniyle büyük zarar gördüğü öğrenildi. 

ARACIN TAVANI 50 METRE İLERİ UÇTU

Yaşanan şiddetli patlama nedeniyle mahalle sakinleri büyük bir şok yaşarken tüm vatandaşlar evlerinden dışarı çıktı ve sokağa döküldü. Patlamanın şiddeti nedeniyle LPG’li aracın tavanının yaklaşık 50 metre ileri uçtuğu öğrenildi. Aracın patlama anının ise cep telefonu kameraları tarafından saniye saniye kaydedildiği görüldü.

BOMBA ŞİDDETİNDE PATLADI

Vatandaşlar tarafından kaydedilen görüntülerde LPG’li aracın alev alev yandığı ve kısa sürede aracın bomba gibi patladığı görülüyor. Patlama anında mahalle sakinleri büyük korku yaşarken görüntülerde vatandaşların çevrelere kaçıştığı görülüyor. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin alev alev yanan ve daha sonra şiddetli bir şekilde patlayan araca müdahale ederek söndürdükleri görüntülerde yer alıyor.

 

istanbul kağıthane LPGli araç bomba gibi patladı patlama mahalle yangın