İstanbul Esenyurt'ta Bir Kişi 5 Öğrenciyi Taciz Ettiği İddiası ile Gözaltına Alındı

TAKİP ET

İstanbul Esenyurt'ya bir kırtasiyecinin kızlarını taciz ettiği iddiası ile 5 ayrı ailenin polise şikayette bulunması üzerine kırtasiyeci gözaltına alındı.

İstanbul Esenyurt’ya bir kırtasiyecinin kızlarını taciz ettiği iddiası ile 5 ayrı ailenin polise şikayette bulunması üzerine kırtasiyeci gözaltına alındı. 

İstanbul Esenyurt’ta  34 yaşındaki kırtasiye sahibi hakkında ilkokul öğrencisi 5 kız öğrenciyi taciz ettiği iddiasında bulunuldu. Şüphelinin kız öğrencilerden birine yazdığı mektubu bulan sınıf öğretmeni mektubu okuyunca şok oldu. Mektubun içeriğinin uygunsuz olması nedeniyle durumu ailelere bildiren öğretmenin uyarısı ile aileler polise şikayette bulundu. 

DİĞER VELİLER DE ÇOCUKLARINA SORDU
Okulda taciz iddialarının gün yüzüne çıkmasının ardından diğer öğrencilerin velileri de çocuklarına sorular sordu. Başka öğrenciler de başlarından benzer olayların geçtiğini söyleyince durum polise bildirildi. Bazı veliler ise şüphelinin hemen okulun karşısındaki dükkanda olduğunu öğrenince taşla saldırmak istedi. Olay yerine gelen polis ekipleri kalabalığı dağıtarak şahsı gözaltına aldı. 

YAŞLARI 8 İLE 10 ARASINDA DEĞİŞEN 5 ÇOCUK
İlkokulda tacize uğradıkları iddia edilen çocukların yaşları 8 ile 10 arasında değişiyor. 5 ailenin şikayeti üzerine çocuklar önce hastanede sağlık kontrolünden geçirildi, ardından da Çocuk Şube Müdürlüğü’ne götürülerek psikologlar eşliğinde ifadeleri alındı. 

“OYUNCAK VERECEĞİM DİYE KANDIRMIŞ”
Okul aile birliğinde görevli velilerden biri “Mektup falan yazmış. Çocuklar öğretmenine itiraf etmiş. Kızı oyuncak vericem diye kandırmış araçla parka götürüp uygunsuz hareketlerde bulunmuş. Adam kabul etmiyor ama; 10 öğrencimiz de geldi, istismarda bulunduğunu söylediler” diyerek olayı anlattı. 

 

istanbul esenyurt taciz ilkokul öğrencisi kız kırtasiyeci