İstanbul Emniyetinden Gece Yarısı Operasyonu: Çok Sayıda Gözaltı Var!

TAKİP ET

İstanbul'da gece saatlerinde PKK\KCK'ya yönelik operasyon gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen terör operasyonunda aralarında kadınlarında yer aldığı çok sayıda gözaltı olduğu belirtildi.

İstanbul’da gece saatlerinde PKK\KCK’ya yönelik operasyon gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen terör operasyonunda aralarında kadınlarında yer aldığı çok sayıda gözaltı olduğu belirtildi.

İstanbul’da gece saatlerinde terör örgütü PKK’nın şehir yapılanması olarak bilinen KCK’ya yönelik operasyon gerçekleştirildi. Güvenlik güçleri tarafından başarılı bir şekilde gerçekleştirilen operasyonda aralarında kadınlarında bulunduğu çok sayıda gözaltı olduğu belirtildi.

19 ADRESE EŞ ZAMANLI OPERASYON

Alınan bilgilere göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin başlattığı çalışmalar sonucunda bölücü terör örgütü PKK’nın şehir yapılanması olarak bilinen KCK’ya gece saatlerinde operasyon düzenlendi. Gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda belirlenen 19 adrese güvenlik güçleri tarafından eş zamanlı operasyon düzenlendiği ve operasyonda aralarında kadınlarında bulunduğu çok sayıda kişinin gözaltına alındığı belirtildi. Yapılan terör operasyonunun detayları hakkında net bilgi verilmezken gözaltına alınan şüphelilerin ilk olarak İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirildiği ve burada yapılan sağlık kontrollerinin ardından İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne götürüldüğü belirtildi. Gözaltına alınan şüphelilerin şubedeki işlemlerinin halen devam ettiği bilgisi verildi.

 

İstanbul Gece yarısı operasyonu Terör operasyonu KCK PKK Gözaltı Kadın 19 Adres Eş zamanlı operasyon İstanbul Emniyeti