İstanbul'dan babalarının taziyesi için geldikleri köyde otomobil çarptı: 3 kişi öldü

TAKİP ET

Diyarbakır'ın Çınar ilçesine bağlı Beşpınar Mahallesi'nde yaşanan acı bir kaza, bölgede hüzün yarattı. Mahallede yaşayan ve 3 gün önce babalarını kaybeden Vahide ve Hatice Yavuz kardeşler, İstanbul'dan gelerek taziye için baba ocağına ulaştı. Beraberlerindeki yeğenleri Seydo Süer Dinçer de bu acılı süreçte yanlarında yer aldı.

Ancak talihsiz olay, taziye evinden çıkış anında gerçekleşti. Yola geçmeye çalışan Vahide ve Hatice Yavuz ile Seydo Süer Dinçer'e, plakası belirlenemeyen 27 AHE 078 plakalı bir otomobil çarptı. Kazanın etkisiyle hayatlarını kaybeden bu üç kişi için olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Yapılan ilk müdahalenin ardından ağır yaralı olarak hastaneye sevk edilen Vahide ve Hatice Yavuz kardeşler ile yeğenleri Seydo Süer Dinçer, ne yazık ki kurtarılamadı. Hayatlarını kaybeden üç kişinin cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Kazanın hemen ardından kaçan sürücü, duyulan tepkilerin etkisiyle teslim oldu. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma ise detaylı bir şekilde sürüyor. Bu acı olay, bölgede derin üzüntü ve endişeye neden olurken, ailesi ve yakınları tarafından büyük bir acı içinde uğurlandılar.

İstanbul Diyarbakır trafik kazası