İstanbul'daki ünlü otelde korkunç ölüm! İsveçli kadının cansız bedeni bulundu

TAKİP ET

İstanbul'daki ünlü bir otelde korkunç bir olay meydana geldi. İsveç vatandaşı olan Yasmine Mejri'nin cansız bedeni bulundu. Otelin otopark girişinde cesedi bulunan kadının son olarak lobiye inerek internetin şifresini talep ettiğini ifade eden otel görevlileri ise büyük şok geçirdi. 

Kağıthane'de yer alan bir otelde kalmaya başlayan İsveç vatandaşı Yasmine Mejri’nin cansız bedeni bulundu. Kadının düşerek öldüğü iddia edilirken cansız bedeni otopsi yapılmak için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. İfadeleri alınan otel çalışanlarından resepsiyon müdürü K.Y, "Yakınına ulaşmak amacıyla internetimizi kullanmak istediğini belirterek Wi-Fi ağımızın şifresini talep etti. Şifreyi aldıktan sonra lobi kısmına yönelen kadını otel giriş çıkışlarının yoğun olması sebebiyle tekrar görmedim" ifadelerini kullandı. 

Otelde çalışan Ö.B. ise "Mal kabul bölümüne giden alanda bir kişinin yerde olduğu gördüm. Kendisini tam yerdeyken gördüm. Düşüş anını görmedim" şeklinde konuştu. 

 Olay 17 Ocak tarihinde akşam saatlerinde Kağıthane'de yer alan bir otelde yaşandı. İddialara göre İsveç vatandaşı olan Yasmine Mejri, tatil için geldiği Türkiye'de 5 yıldızlı bir otelde kalmaya başladı. Mejri otele giriş yapmasının ardından, otel çalışanına ailesine ulaşmak için internete bağlanmak istediğini ifade etti. Bir süre lobide duran genç kadın ardından odasına çıktı. Mejri’nin cansız bedeni, otelin otopark girişinde bulundu. Cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekipleri otelde geniş çaplı araştırmalarda bulundu. 

"BENİMLE İNGİLİZCE KONUŞTU, Wİ-Fİ ŞİFRESİ İSTEDİ" 

Resepsiyon müdürü olan K.Y, olaya ilişkin, "Saat 17.45 sıralarında içeriye yabancı uyruklu kadın geldi ve yakınına ulaşmak amacıyla internetimizi kullanmak istediğini belirterek Wi-Fi ağımızın şifresini talep etti. Kadın benimle İngilizce konuştu. Normal şartlarda misafirlerimiz ile Wi-Fi şifresi paylaştığımız için kendisi ile internet şifresini paylaştım. Akabinde ise şifreyi aldıktan sonra oturma alanlarının bulunduğu lobi kısmına yönelen şahsı otel giriş çıkışlarının yoğun olması sebebiyle tekrar görmedim" ifadelerini kullandı. 

"YERDE BİR ŞAHSIN OLDUĞUNU GÖRDÜM" 

Otelin risk önleme bölümünde çalışan Ö.B ise "Saat 18:30 sıralarında bir kadının otelin yan tarafında bulunan mal kabul bölümüne giden alanda yerde yattığını gördüm. Kendisini tam yerde iken gördüm. Düşüş anını görmedim. Akabinde ise kadının yanına yerde yüz üstü yatarken gördüm, yerde kan bulunmaktaydı. Devamında ise 112'yi arayarak olay yerine polis ekiplerini ve ambulans çağırdım ve otel görevlilerine bilgi verdim. Olay yerine gelen sağlık ekipleri öldüğünü söylediler" şeklinde konuştu. 

İstanbul otel İsveç