İstanbul'da Türkmenistanlı kadının cinayeti: Karnı ve boğazı kesik halde ölü bulundu

TAKİP ET

Beylikdüzün'de, İstanbul'a 3 ay önce gelen 2 çocuk annesi Türkmenistan uyruklu 32 yaşındaki Mohri Ereshova, karnı ve boğazı kesilmiş halde ölü bulundu.

Olay, dün saat 18.00 sıralarında Pınartepe Mahallesi'ndeki 4 katlı bir apartmanın ikinci katında meydana geldi. Türkmenistan uyruklu Mohri Ereshova, Aynabat Rahmedova'nın evinde yaşıyordu. Çocuk bakıcısı Aynabat Rahmedova, dün akşam eve döndüğünde kapıyı açamadı. Rahmedova önce Ereshova'nın eşi Mekan Ereshova'yı, ardından da 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı. Mekan Ereshova, penceredeki korkulukları esneterek içeri girdi. Salonda banyonun kapısının önünde, sırt üstü ölü olarak eşini buldu. Mekan Ereshova, eşinin karnı ve boğazının kesilmiş halde evde bulunduğunu ekiplere bildirdi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Ereshova'nın hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, şüphe üzerine Mekan Ereshova'yı (38) gözaltına aldı. Ereshova'nın cenazesi, otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Cenaze, 2 ablası ve erkek kardeşi tarafından Türkmenistan'a götürülecek.

Mekan Ereshova'nın eşi Mohri Ereshova'nın 5 yıl önce İstanbul'a motosiklet tamircisinde çalışmak için geldiği, 3 ay önce ise poşet fabrikasında çalışmak için geldiği öğrenildi. İki çocuğunu Türkmenistan'da bırakıp çalışmaya gelen Ereshova, eşiyle birlikte çocuk bakıcısı olarak çalışan 34 yaşındaki Aynabat Rahmedova'nın evinde yaşamaya başlamıştı. Polis, intihar ihtimalini değerlendirirken, soruşturma devam ediyor.

İstanbul Beylikdüzü cinayet ölüm haberi