İstanbul'da Tır Otomobilin Üzerine Devrildi: Aynı Aileden 4 Kişi Öldü

TAKİP ET

İstanbul'un Bakırköy ilçesinde feci bir trafik kazası meydana geldi. Seyir halinde olan tırın dorsesinin sol tarafında seyreden otomobilin üzerine devrildiği kazada aynı aileden 4 kişi yaşamını yitirirken, tır sürücüsü ise kazayı hafif yaralı olarak atlattı.

Bakırköy Yeşilyurt Rauf Orbay Caddesi'nden Florya istikametine doğru ilerleyen Mehmet F. yönetimindeki tırın dorsesi. Bakırköy Yeşilyurt Hava Harp Okulu önündeki alt geçide çarptıktan sonra çarpmanın etkisiyle tır sürücüsü kontrolü kaybedince dorse, sol tarafında seyretmekte olan otomobilin üzerine devrildi. 

Kazayı fark eden çevredeki vatandaşların ihbarından sonra kaza mahalline polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

Sağlık ekipleri tarafından kaza mahallinde yapılan ilk kontrolde otomobil sürücüsü Recep A. ile otomoiblin içerisindeki Güler Rukiye A., Sultan A. ve Merve A.'nın yaşamını kaybettiği tespit edildi. 

Kese yüklü olan tırın dorsesindeki yükün hafifletilmesi için çevredeki vatandaşlar ve kaza mahalline gelen ekipler tarafından dorsedeki keselerin boşaltılması için çalışma yapıldı. Tır dorsesi, kaza mahalline gelen vinç yardımıyla otomobilin üzerinden kaldırıldıktan sonra otomobil, dorsenin altından çıkarılabildi. 

İtfaiye ekipleri, kazada hayatını kaybeden 4 kişinin cesetlerini otomobilden çıkarabilmek için uzun süreli çalışma yaptı. Otomobilden çıkarılan cesetler, otopsi işlemi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Kazayı haber aldıktan sonra kaza mahalline gelen kazada yaşamını kaybedenlerin yakınları gözyaşlarına boğuldu. 

Kazanın ardından hurda yığını haline gelen otomobil, kaza mahallinden çekiciyle kaldırıldı. Tırın kaza mahallinden kaldırılması içinde çalışma başlatıldı. 

Kazadan hafif yaralı olarak kurtulan tır sürücüsü Mehmet F., polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. 

Kazayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor. 

İstanbul Bakırköy Trafik Kazası