İstanbul'da korkunç olay! Yolda yürürken tacize uğradı

TAKİP ET

İstanbul'da korkunç bir olay meydana geldi. Yolda yürüdüğü esnada bir kadın, arkasından yaklaşan bir adam tarafından tacize uğradı. Tacizci, kadını yol kenarına götürmek isterken çevredekilerin durumu fark edilmesi ile olay yerinden koşarak kaçtı. Polis ekiplerin yaptığı çalışması neticesinde tacizci gözaltına alındı.

Korkunç olay, İstanbul Sultanbeyli'de yaşandı. Bir kadın yolda yürüdüğü esnada bir adam tarafından taciz edilip yol kenarına götürülmeye çalışıldı. Çevredekiler tarafından olayı fark etmesi üzerine tacizci olay yerinden koşarak kaçtı. Polisin çalışması neticesinde tacizci yakalanıp gözaltına alındı taciz anları ise güvenlik kamerasına anbean kayıt edildi.

KADINI YOL KENARINA GÖTÜRMEK İSTEDİ

Olay, Sultanbeyli’de Adil Mahallesinde 2 Aralık Cuma tarihinde akşam saatlerinde meydana geldi. Öne sürülen iddialara göre yolda yürüdüğü esnada bir kadın, arkasından gelen bir tacizci tarafından taciz edilerek yol kenarına çekilmeye çalışıldı. Tacizci zanlı, kadını yol kenarına götürmeye çalıştığı sırada , yoldan geçen bir araç sürücüsü durumu anlaması üzerine arabasını durdurdu. Aracın durması ile tacizci olay yerinden kaçtı. Olay hakkında çalışma yürüten İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çevrede yer alan 43 güvenlik kamerasını inceleyerek olayın zanlısını G.T. isimli şahıs olduğunu tespit ederek yakaladı.

PASAJ İÇERİSİNDE YAKALANDI

G.T., 5 Aralık Pazartesi tarihinde Battalgazi Mahallesindeki bir pasaj içerisinde polis ekipleri tarafından yakalandı. Yapılan çalışmada, zanlının mağdur şahsı tanımadığı ve olayı anlık olarak gerçekleştirdiğini söylediği ifade edildi. G.T. isimli zanlı, “cinsel taciz” ve “kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” suçlamasıyla 06 Aralık tarihinde adli makama gönderildi.

İĞRENÇ OLAY KAMERAYA YANSIDI

Taciz olayı ise güvenlik kamerasına anbean kayıt edildi. Görüntülerde yolda geçtiği esnada bir kadının arkasından gelen bir zanlı tarafından tacize uğradığı görülüyor. Tacizci, kadını yol kenarına çekmeye çalıştığı esnada yoldan geçen bir otomobilin durması ile tacizci olay yerinden koşarak kaçmak zorunda kaldı.

 

İstanbul taciz zanlı