İstanbul'da kız arkadaşına şiddet uygulayan şahsı durdurmak isterken canından oluyordu

TAKİP ET

İstanbul'un Fatih ilçesinde 17 Aralık tarihinde korkunç bir olay meydana geldi. Sokakta bir çiftin tartıştığını olayın büyümesinin ardından, kadının sevgilisince darbedildiğini gören bir vatandaş, olaya dahil oldu. Kadına şiddeti önlemeye çalışan kişi, saldırıya uğradı. 18 yaşındaki M.Ç.'ye şiddet uygulayan 23 yaşındaki kurye A.Ö., kadını kurtarmaya çalışan 36 yaşındaki M.İ.'yi boğazını ve göğsünden bıçakladı.

İstanbul'da yaşanan korkunç olayda bir vatandaşın kadına yönelik şiddeti önlemek isterken korkunç olayı yaşadı. Boğazından bıçaklanan M.İ. hastaneye kaldırılırken saldırgan ise polis ekiplerince tutuklandı.

"BİZ SEVGİLİYİZ SANA NE?"

M.İ. bir kadına şiddet uygulandığını görmesi üzerine A.Ö.'yü sözlü olarak uyardı. Genç kadından uzak durmasını söyledi. A.Ö. ise adama yönelik , 'S... git, biz sevgiliyiz, sana ne' cevabını verdi . Genç kadına şiddet uygulayan A.Ö.'yi engellemeyen çalışan M.İ’ye saldırmaya başladı.

BOĞAZINA, GÖĞSÜNE VE KÜREK KEMİĞİNE BIÇAK DARBELERİ! YERE YIĞILDI

Kendisini savunmaya girişiminde bulunan M.İ., A.Ö.'nün yanında getirdiği bıçağı M.İ’ye savurarak önce boğazından sonrasında ise göğsünden ve kürek kemiğinden bıçakladı. Çevredekilerin yardımı ile bıçaklı şahıstan elinden kurtulan M.İ., olay yerine gelen ambulans ile hastanaye sevk edilerek tedavi altına alındı.

İFADESİNDE BIÇAKLAMA OLAYI OLMADIĞINI SÖYLEDİ

Aldığı bıçak darbeleri ile ağır yaralı halde hastaneye kaldırılan M.İ.’nin tedavisi sürüyor.

TUTUKLANMASINA KARAR VERİLDİ

Bıçakla M.İ.’yi yaralayan A.Ö. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

 

İstanbul şiddet