İstanbul'da Kafe Çıkışı Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 1 Yaralı

TAKİP ET

İstanbul Beylikdüzü'nde kafeden çıktıktan sonra araca binen 4 kişiye motosikletli kişi veya kişiler tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Şüpheliler, saldırıdan hemen sonra olay mahallini terk ederken, araçtaki İdil B. ve Şuayip A. yaralandı. Hastanede tedavi altına alınan ağır yaralı Şuayip A. kurtarılamadı.

Dün gece saat 22.30 sularında Beylikdüzü'ndeki Barış Mahallesi Reşat Nuri Güntekin Sokak'ta kafeden çıkan 4 kişiye araçlarına bindikten sonra motosikletli kişi ya da kişilerce silahlı saldırı düzenlendi. 

Silahlı saldırıyı gerçekleştiren motosikletliler, olay mahallinden hızla kaçarak kayıplara karıştı. Silahlı saldırının düzenlendiği aracın içerisindeki Şuayip A. ve İdil B., vücutlarına isabet eden kurşunlarla yaralandı. İlk müdahalesi olay mahallinde yapılan yaralılar daha sonra ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Silahlı saldırının gerçekleştiği bölgede polis ekipleri geniş güvenlik tedbirleri aldıktan sonra inceleme yaptı. Silahlı saldırıda ağır yaralanan Şuayip A. hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını kaybetti. İdil B.'nin tedavi sürecinin devam ettiği öğrenildi. 

Polis ekipleri tarafından saldırıyı düzenleyen şüphelilerin yakalanması için başlatılan çalışma sürüyor. 

İstanbul Beylikdüzü Silahlı Saldırı