İstanbul'da eşi ve çocuğu vurup intihar eden adam polise not attı

TAKİP ET

İstanbul'un Esenler ilçesinde İnan Taşçı, borçları sebebiyle kendisinden boşanmak isteyen eşi Gülay Taşçı ile tartıştıktan sonra silahla eşini ve oğlu Efe Taşçı'yı öldürdü ve intihar girişiminde bulundu. 

CİNAYETİN SEBEBİNİ NOTLA BİLDİRDİ

Olayın ardından İnan Taşçı not yazılı kağıt atarak, eşinin kardeşlerini suçladı ve “Sevgili eşim ve oğlum, kendilerini 5 para karşılığında kendi şeref ve haysiyetlerini satanlar içinde sizi bırakmak asla istemedim. Mecbur kaldığım için eşim ve oğlumu katlettim. Eşim şerefli namuslu dünyanın en iyi kadınıdır. Benim için oğlum da aynısıdır. Geride kalan herkes bundan bir ders alsın. Hak eden herkese diyorum. Oğlum ve Güloşum bu ölümü hak etmedi inşallah benden beter olursunuz” yazdığı ifade edildi

ÖZEL HAREKET POLİSLERİNİN OPERASYON DÜZENLEYECEĞİ SİLAH SESİ GELDİ

Özel Harekat Polisleri, operasyon düzenleyeceği esnada İnan Taşçı kafasına silahla ateş ederek intihar girişiminde bulundu. Gülay Taşçı ve Efe Taşçı'nın cansız bedenleri Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Olay esnasında çevrede bulunan bir vatandaş ise, olay hakkında “Defalarca silah sesi duydum. Polis zaten burasını kapatmıştı Birden fazla silah sesi duyduk. Daha sonra özel harekat ekiplerini gördük” ifadelerini kullandı.

İstanbul Esenler cinayet not PÖH