İstanbul'da bir kişi evinde ölü halde bulundu

TAKİP ET

İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinde, 34 yaşındaki Reşit Bumin, ailesinin kendisinde haber alamaması üzerine ihbarda bulunmasının ardından eve gelen ekipler şahsın cansız bedenini bulundu. Ölüm sebebi ise kayıtlara 'şüpheli' olarak kaydedildi.

34 yaşındaki Reşit Bumin, İstanbul’un Zeytinburnu ilçesinde, evinde ölü halde bulundu. Meydana gelen olay, Çırpıcı Mahallesi’nde akşam vakitlerinde yaşandı.

HABER ALINAMAMASI ÜZERİNE İHBAR EDİLDİ

Taşocağı G-2 Sokak’ta 5 katlı bir apartmanın en üst katında yaşayan Reşit Bumin’den bir süredir haber alınamaması üzerine ailesi durumu polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu.

EVİNDE ÖLÜ HALDE BULUNDU

Olay yerine intikal eden ekipler, çilingir yardımı ile girdikleri evde Reşit Bumin’i hareketsiz halde yatarken buldu. Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede Reşit Bumin’in hayatını kaybettiği tespit edildi. Polis ekipleri tarafından evde geniş çaplı incelemede bulunuldu. Hayatını kaybeden şahsın yakınları eve gelerek polis ekiplerinden durumu öğrendi.

OLAY HAKKINDA SORUŞTURMA AÇILDI

Polis ekiplerinin incelemelerinde sonra Reşit Bumin’in ölü bedeni cenaze aracı ile Yenibosna Adli Tıp Kurumu morguna sevk edildi. Polis, olay hakkında soruşturma açtı.

İstanbul -#032;Zeytinburnu apartman