İstanbul'da bir kadın iki çocuğuyla balkondan atladı

TAKİP ET

Sultanbeyli'de  yaşanan olayda 4 çocuk annesi kadın, 2 çocuğu ile birlikte dördüncü kattaki evlerinin balkonundan aşağıya atladı. Olayın ardından yaralanan 2 çocuk ve annesi ambulans ile  hastaneye sevk edilirken çocuklardan birinin durumunun ciddi olduğu ifade edildi.

İstanbul Sultanbeyli'de bir apartmanın dördüncü katından atlayan bir kadın, iki çocuk hastaneye kaldırıldı

ÖNCE ZEHİRLEMEYE ÇALIŞTI ARADINDAN BALKONDAN ATTI

29 yaşındaki Ayşegül M., eşi Aydoğan M. ve 4 çocuğu ile birlikte Sultanbeyli'de 4 katlı bir apartmanın dördüncü katında yaşıyordu. İddialara göre geçtiğimiz gün öğle vakitlerinde, Aydoğan M. işteyken, eşi Ayşegül M. 3 yaşındaki oğlu M.M ve 1 yaşındaki kızı T.M.'yi ilk olarak banyoda tüpü açarak zehirlemeye ardından başarılı olamayınca ise çocukları ile birlikte evlerinin balkonundan atladı.

BİR ÇOCUĞUNUN DURUMU AĞIR

İhbarın ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri gönderildi. Olayın ardından yaralanan 2 çocuk ve annesi ambulans ile hastaneye sevk edildi. Durumu öğrenen eşi Aydoğan M. hastaneye gitti. Ayşegül M. ve çocukların vücutlarının bir çok yerinden kırıklar olduğu ifade edildi. Tedavileri süren çocuklardan birinin sağlık durumunun ise ağır olduğu ifade edildi.

GÖRGÜ TANIĞININ İFADESİ

Mahalleden komşuları olan Nuh Özdemir, "Eşim söyledi, 'Arkadaşının hanımı atlamış.' diye. Eşini de çocuklarını da tanıyoruz. İyi insanlar, zor durumda kaldıklarını düşünmüyorum. Eşi çok iyi bir insan. İlla ki bir şey olmuştur ama kendileriyle bir ilgisi olduğunu zannetmiyorum." ifadelerini kullandı.

 

İstanbul çocuklar Çukurova Balkon Rezidans balkon