İstanbul'da baza içerisinde elleri ve ayakları bağlı halde bir kadın cesedi bulundu

TAKİP ET

İstanbul'un Ataşehir ilçesinde meydana gelen yangında, itfaiye ekipleri, yangın ihbarı sebebiyle gittikleri evde baza içinde elleri ve ayakları bağlı halde, boğazı kesilmiş bir kadının cansız bedenini buldu. 

Anadolu Ajansı'nın yapmış olduğu habere göre, itfaiye ekipleri yangın ihbarının bulunması üzerine Mevlana Mahallesi'nde yanmakta olan bir binaya gitti. Yanan daireye girerek inceleme gerçekleştiren itfaiye ekipleri, baza içinde elleri ve ayakları bağlı halde bulunan ve boğazı kesilmiş bir kadının ölü bedeninin olduğunu tespit etti. 

KADININ YABANCI UYRUKLU OLDUĞU BELİRLENDİ 

Durumun polis ekiplerine bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Yapılan ilk incelemede, kimliği henüz belli olmayan bir kadına ait olduğu belirlenen cansız bedenin yabancı uyruklu bir kadına ait olduğu ifade edildi. 

POLİS EKİPLERİ ŞÜPHELİYİ ARIYOR 

Binanın girişinde yer alan güvenlik kameralarını inceleyen polis ekiplerinin adının "Erkin" olduğunu tespit ettiği bir şüphelinin yakalanması için çalışma yürüttüğü öğrenildi. Yabancı uyruklu kadının cansız bedeni morga sevk edildi. 

İstanbul Ataşehir baza