İstanbul'da apartmanda bıçaklanan yabancı uyruklu genç hayatını kaybetti

TAKİP ET

Bugün saat 17:03'te İstanbul'da yaşanan olayda, bir yabancı uyruklu şahıs kovalandığı kişiler tarafından kaçtığı apartmanın içinde bıçaklanarak ağır şekilde yaralandı. Şahıslar olay yerinden kaçarken, 28 yaşındaki genç hastaneye kaldırıldı, ancak yaşamını yitirdi.

Bağlarçeşme Mahallesi'nde saat 14:30 civarında gerçekleşen olayda, henüz bilinmeyen bir sebeple 28 yaşındaki yabancı uyruklu C.K. bir kişi tarafından takip edildi. C.K., bir ara sokağa girerek bir apartmana sığındı. Ancak kendisini kovalayan kişi tarafından apartmanda göğsünden ve bacağından bıçaklanarak yaralandı.

Olay sonrasında katil zanlısı kaçarken, kanlar içinde olan C.K.'yi gören çevredeki vatandaşlar hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Ağır yaralanan genç hastaneye kaldırıldı, ancak kurtarılamadı. Polis ekipleri, olay yerinde inceleme yapmak ve şüpheli ya da şüphelileri yakalamak için çalışmalara başladı.

Ayrıca, C.K.'nin bıçaklandığı apartmandan çıkarken düşme anları güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İstanbul cinayet ölüm haberi