İstanbul Büyükşehir Belediyesi Skandal Afiş İçin Açıklama Yaptı

TAKİP ET

Sosyal medyada kullanıcıların büyük tepki gösterdiği İbn Haldun Üniversitesi açılış duyurusu afişi hakkında İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) açıklama yaptı. İBB'den yapılan açıklamada, söz konusu afişin 'photoshop' ile değiştirildiği sosyal medyada da bu şekilde paylaşıldığı belirtildi.

Sosyal medyada kullanıcıların büyük tepki gösterdiği İbn Haldun Üniversitesi açılış duyurusu afişi hakkında İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) açıklama yaptı. İBB’den yapılan açıklamada, söz konusu afişin 'photoshop' ile değiştirildiği sosyal medyada da bu şekilde paylaşıldığı belirtildi. 

20 Mayıs’ta yapılacak olan İbn Haldun Üniversitesi'nin açılış töreni için İBB tarafından hazırlanan afiş, sosyal medyada büyük tepki çekmişti. Afişe gelen tepkiler üzerine İBB bir açıklama yaptı. 

AFİŞİ PHOTOSHOP İLE DEĞİŞTİRMİŞLER
İBB tarafından yapılan açıklamada, söz konusu 'İbn Haldun Üniversitesi açılış töreni' afişinin photoshop programı ile değiştirildiği ve orjinal metne harf eklemesi yapıldığı belirtildi. Twitter’de çok tepki çeken afiş aslında doğru yazılmış, ancak kargaşa yapmak isteyenler afişi değiştirmiş. 

 

İBB sosyal medya açıklama afiş İbn Haldun Üniversitesi