İstanbul Boğazı'nda Şaşırtan Görüntü! Bir Gemi İçinde 10 Tane Gemi

TAKİP ET

İstanbul Boğazı'nda görenleri şaşkına çeviren bir görüntü kaydedildi. Hong Kong bayraklı olan dev nakliye gemisinin içinde taşıdığı 10 adet gemi gören herkesi şaşırttı.

İstanbul Boğazı’nda görenleri şaşkına çeviren bir görüntü kaydedildi. Hong Kong bayraklı olan dev nakliye gemisinin içinde taşıdığı 10 adet gemi gören herkesi şaşırttı.

Boğaz’da görüntülenen ve Hong Kong bayrağı olduğu belirlenen bir nakliye gemisinin içinde taşıdığı 10 adet gemi herkesi şaşırttı. Dev geminin yaklaşık 1 saatte boğazdan geçişini tamamladığı ve gemiye römorkların eşlik ettiği görüldü. Karadeniz’e açılan dev nakliye gemisini görenler hemen telefonlarına sarıldı.

İÇİNDE 10 GEMİ TAŞIYORDU

İlginç görüntüler İstanbul Boğazı’nda dün öğle saatlerinde kaydedildi. Hong Kong bayrağı asılı olan ‘ Zhen Hua 29’ isimli bir nakliye gemisinin Kıyı Emniyet Müdürlüğüne ait olan 2 römorkun eşliğinde Marmara Denizi’nden İstanbul Boğazı’na giriş yaptığı kaydedildi. Geminin geçişi sırasında içinde taşıdığı 10 adet gemi görenleri hayrete düşürdü. Dev geminin içindeki 10 adet gemi ile yaklaşık 1 saatte boğazdan geçişini tamamladığı daha sonrada Karadeniz’e doğru ilerlediği kaydedildi.

 

istanbul istanbul boğazı marmara denizi dev gemi 10 adet gemi honk kong nakliye gemisi