İstanbul Beyoğlu'nda Korkunç Olay! İran Uyruklu Zanlı: "Ben Kadın Sandım, Travesti Olduğunu Görünce Öldürdüm"

TAKİP ET

İstanbul Beyoğlu'nda İran uyruklu bir kişi, kaldığı otele getirdiği travestiyi öldürdükten sonra bir taksi şoförünü bıçaklayarak aracını gasp etti. Bursa'ya kaçan zanlı, yolda bir kadın sürücüyü daha gasp etmeye çalışırken vatandaşlar yakaladı. Şüpheli, emniyete götürülürken otele giriş görüntüleri de ortaya çıktı. Sorguya alınan zanlının "Ben kadın sandım, travesti olduğunu görünce tartıştık ve öldürdüm" dediği iddia edildi.

İstanbul Beyoğlu'nda İran uyruklu bir kişi, kaldığı otele getirdiği travestiyi öldürdükten sonra bir taksi şoförünü bıçaklayarak aracını gasp etti. Bursa’ya kaçan zanlı, yolda bir kadın sürücüyü daha gasp etmeye çalışırken vatandaşlar yakaladı. Şüpheli, emniyete götürülürken otele giriş görüntüleri de ortaya çıktı. Sorguya alınan zanlının "Ben kadın sandım, travesti olduğunu görünce tartıştık ve öldürdüm" dediği iddia edildi. 

İstanbul Beyoğlu’nda 8 Mart günü sabah 05.00 sularında meydana gelen olayda, İran uyruklu 27 yaşındaki Ashkan Kazemi, İstiklal Caddesi’nde dolaşırken Azerbaycan uyruklu Roman isimli travesti ile tanıştı. İkili, cinsel ilişki için anlaşarak Beyoğlu Tarlabaşı Altın Bakkal Sokak’ta bulunan 3 katlı apart otele gitti. 

RESEPSİYONA SEVGİLİMLE TARTŞTIK DEDİ
Bir süre sonra resepsiyona gelen İran Uyruklu zanlı, sevgilisi ile tartışırken elinin kesildiğini, eczaneye gidip geleceğini söyledi ve otelden çıktı. Otel görevlisi durumdan şüphelenerek odaya girdiğinde Roman isimli travestinin kanlar içindeki cansız bedenini buldu. Çalışanlar, olayın şokunu atlattıktan sonra durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri, olay yerinde yaptıkları incelemede travestinin kafasında darp izleri ve boğazında kesikler olduğunu belirledi. 

KAÇARKEN TAKSİCİYİ YARALAYIP GASP ETTİ
İstanbul Cinayet Büro Amirliği tarafından olayla ilgili olarak başlattıkları soruşturmada, çevredeki güvenlik kameralarını inceledi. Ashkan Kazemi’yi yakalamak için çalışma başlatan polis ekipleri, şüphelinin olaydan sonra Esenler’e giderek bir taksiye bindiği ve taksi şoförünü yaralayıp gasp ettikten sonra araçla Bursa’nın Nilüfer İlçesi’ne gittiği belirlendi. 

“KADIN SANDIM, TRAVESTİ OLDUĞUNU ANLAYINCA ÖLDÜRDÜM”
Bursa’da da bir kadın sürücüyü gasp etmeye çalışırken vatandaşlar tarafından yakalanan zanlı, emniyete götürülerek sorguya alındı. Zanlının ilk ifadesinde, "Ben kadın sandım, travesti olduğunu görünce tartıştık ve öldürdüm" dediği iddia edildi. 

istanbul beyoğlu travesti zanlı bursa gasp son dakika son dakika haberi