İstanbul Bayrampaşa'da Bir AVM'de Bomba Alarmı! Acil Durum Anonsu Yapıldı

TAKİP ET

İstanbul Bayrampaşa'da yer alan İstanbul AVM bomba alarmı ile boşaltıldı. Bomba ihbarı üzerine çok sayıda polis olay yerine sevk edildi. AVM'de yanlışlıkla acil durum alarmına basıldığı öğrenildi. Bir yanlışlık sonucu böyle bir durumun yaşandığı öğrenildikten sonra insanlar tekrar AVM'ye geri alındı.

İstanbul Bayrampaşa’da yer alan İstanbul AVM bomba alarmı ile boşaltıldı. Bomba ihbarı üzerine çok sayıda polis olay yerine sevk edildi. AVM’de yanlışlıkla acil durum alarmına basıldığı öğrenildi. Bir yanlışlık sonucu böyle bir durumun yaşandığı öğrenildikten sonra insanlar tekrar AVM’ye geri alındı.

İstanbul Bayrampaşa’da yer alan Forum İstanbul isimli bir AVM’de bomba paniği yaşandı. Olay yerine polislerin gelmesi ile durumun acil durum butonuna yanlışlıkla basılması sonucunda ortaya çıktığı ve söz konusu bomba durumunun olmadığı belirtildi. Yanlışlıkla butona basılmasının ardından acil durum anonsunun yapılmasının ardından içerde bulunan vatandaşlar büyük bir panik yaşadı. AVM’de yaşananlar vatandaşlar tarafından görüntülenerek sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Yaşanan durum sebebi ile vatandaşlar uzun süre AVM’nin dışında beklemek zorunda kaldı. Yapılan acil durum anonsunun yanlışlıkla olduğu kısa süre sonra anlaşılırken AVM içinde de hayat normale döndü. Geçtiğimiz günlerde de yine yanlışlıkla acil durum butonuna basılmasından dolayı aynı durum yaşanmış ve bu durum bomba paniğine neden olmuştu.

 

istanbul avm bayrampaşa forum istanbul bomba alarmı