İstanbul Avcılar'da Doğalgaz Borusu Patladı! Sokak Ortasında Büyük Panik

TAKİP ET

Alınan son dakika bilgisinde İstanbul Avcılar'da bir doğalgaz borusunun alev aldığı görüldü. Sokak ortasında aniden çıkan alevler metrelerce yükselirken gazın kesilmesi sonucu alevlerin söndüğü görüldü. Bölgeye İGDAŞ ve İtfaiye ekipleri sevk edildi.

Alınan son dakika bilgisinde İstanbul Avcılar’da bir doğalgaz borusunun alev aldığı görüldü. Sokak ortasında aniden çıkan alevler metrelerce yükselirken gazın kesilmesi sonucu alevlerin söndüğü görüldü. Bölgeye İGDAŞ ve İtfaiye ekipleri sevk edildi.

Olay, İstanbul Avcılar Gümüşpala Mahallesi’nde nedeni henüz bilinmeyen bir sebeple patlayan doğalgaz borusunun aniden alev almaya başladığı öğrenildi. Alevler sokak ortasında metrelerce yükselirken doğalgazın kesilmesi sonucunda alevler söndü.

SOKAK ORTASINDA ALEV TOPU

Henüz nedeni belirlenemeyen bir şekilde patlayan doğalgaz borusu sonucunda yol ortasında aniden bir alev topu oluşurken alevlerin giderek yükseldiği görüldü. Sokak ortasında yükselen alevler herkesi korkuturken olay yerine gelen İtfaiye ve İGDAŞ ekiplerinin bölgede çalışmalarına devam ettikleri görüldü. 

BÖLGEDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Doğalgaz borusundan çıktığı ve sokakta yükseldiği belirlenen alevler etraftaki araçlara da tehlike saçarken ekiplerin doğalgazı kapatmasıyla söndü. İtfaiye ve İGDAŞ ekiplerinin bölgedeki çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

 

İstanbul Doğalgaz Patlama İGDAŞ İtfaiye