İsrail Soyundanım Diyen Adnan Oktar, Aslını İnkar Etmedi: Filistin Katliamın Kınayamadı

TAKİP ET

Daha önce de İsrail'in Filistin'e yaptığı zulümler sırasında İsrail soyundanım diye bir çıkış yapan Adnan Oktar, 2 gündür Gazze'de yaşanan soykırımı görmezden gelerek iki halkın birbiriyle kardeş ilan edilmesi gerektiğini söyledi ve katliamı kınayamadı.

Daha önce de İsrail'in Filistin'e yaptığı zulümler sırasında İsrail soyundanım diye bir çıkış yapan Adnan Oktar,  2 gündür Gazze'de yaşanan soykırımı görmezden gelerek iki halkın birbiriyle kardeş ilan edilmesi gerektiğini söyledi ve katliamı kınayamadı.

ABD Başkanı Trump,  dünyanın bütün itirazlarına rağmen Hukuksuz bir karar alarak Dün onlarca kişinin canı pahasına Tel Aviv’deki Amerikan Büyükelçiliği’ne Kudüs'e taşıdı.  Bu sırada Gazze'de karşıt gösteri yapan en az 60 sivil İsrail kurşunları ile hayatını kaybetti.

 ADNAN OKTAR SOYUNU BİR KEZ DAHA İNKAR ETMEDİ
 Bu vahhşet bütün dünyayı ayağa kaldırırken, ünlü ünsüz Milyonlarca kişi yaşanan olayla ilgili tepkisini dile getirdi.  Kedicikleri ile meşhur olan Adnan Oktar ise yaptığı çıkışla herkesi şaşkına çevirdi. 

"DOST-KARDEŞ OLMALARI GEREKİYOR"
Daha önce de defalarca açıklama yapan ve İsrail soyundan olduğunu söyleyen Abdal Adnan Oktar,  Gazze'de yaşanan katliamı görmezden gelerek,  "Filistin'in çözümü iki tarafın birbiriyle kardeş ilan edilmesidir. İsrail ve Filistin halkını birbiriyle barışıp dost-kardeş olmaları için teşvik etmek lazım. Kavgayı bir an önce yatıştırmak hayatidir. İki halk da aynı peygamber soyundan. Her ikisi de Hz. İbrahim'in evladı" ifadelerini kullandı.

israil filistin katliam adnan oktar son dakika son dakika haberi